Жене у овим знаковима најчешће остају саме, имају превисоке критеријуме

Б92
Foto: Илустрација

Ове жене често остају саме, не зато што им недостаје шарма или љепоте, већ зато што имају високе стандарде и не пристају на мање од онога што заслужују.

Ево о којим је знаковима ријеч:

Дјевица

Дјевице се не задовољавају просјечним и увијек траже мушкарца који ће испунити све њихове високе стандарде. Дјевице желе партнера који је интелигентан, уредан, одговоран и амбициозан те неће пристати на мање. Оне су мајсторице детаља и увијек обраћају пажњу на ситнице које други можда не примјећују. Њихова потреба за редом и савршенством значи да ће пажљиво анализирати сваког потенцијалног партнера, тражећи било какве знакове несавршенства. Иако многи не могу да задовоље њихове високе стандарде, Дјевице су спремне да чекају оног правог који ће се уклопити у њихов савршени свијет.

Вага

Ваге сањају о савршеној љубави и често имају високе критеријуме када је ријеч о проналажењу правог партнера. Желе мушкарца који је шармантан, пажљив, естетски освијештен и способан за дубоку емоционалну повезаност. Природне су романтичарке и вјерују у праву љубав из бајки. Њихова склоност према идеализму значи да ће тражити партнера који испуњава све њихове романтичне снове. Иако је тешко пронаћи некога ко ће задовољити све те критеријуме, Ваге су спремне да чекају јер вјерују да је права љубав вредна сваког труда и чекања.

Шкорпија

Шкорпије траже мушкарца који може пратити њихову страст и емоционалну дубину. Оне желе партнера који је изузетно лојалан, страствен, тајанствен и способан за дубоку емоционалну повезаност. Ове заводнице Зодијака не задовољавају се површним везама. Њихова потреба за интензивним емоцијама и дубоком повезаношћу значи да ће тражити партнера који може задовољити њихове високе стандарде. Иако је тешко пронаћи некога ко може пратити њихов интензитет, Шкорпије су спремне да чекају, јер вјерују да је права љубав вриједна сваке борбе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана