Жене у овим хороскопским знаковима ће се тешко удати

ГС
Жене у овим хороскопским знаковима ће се тешко удати

Не сањају сви о вjенчању, јер немамо сви исте жеље, потребе и интересовања. Неки људи граде каријеру, путују или једноставно не виде потребу да званично региструју своју везу.

Астрологија објашњава зашто је већа вjероватноћа да ће се неки хороскопски знакови вjенчати, док други одбијају да се вежу. У наставку сазнајте од којих жена се тешко може очекивати да изговоре судбоносно ДА.

Стријелац

Жена рођена у знаку Стријелца мисли да је брак губитак слободе. Она је веома независна особа која воли краткорочне везе. Озбиљна веза ће уплашити даму рођену у овом знаку.

Ова жена жели да ужива у својој младости, да се фокусира на себе и своје потребе, тако да не брине о старости. Чак и ако се жена Стријелац никада не уда, она ће увијек имати успомене њених многобројних удварача.

Водолија

Жена Водолија мрзи саму идеју брака, јер се боји сломљеног срца. Наравно да ни човјек који је воли и који је потпуно отворен према њој, не може да промијени њене ставове о браку. Водолије воле да буду независне и брину саме о себи. Поред тога, често се боје да партнер неће моћи да прати њихов ниво развоја.

Близанци

Жене Близанци су стално забринуте да ли ће се њихова осјећања промијенити послије брака. То је разлог зашто оне покушавају да се држе подаље од њега. Понекад, представници овог знака желе да буду удате жене, али онда се скоро увијек предомисле на крају.

Жена Близанац је свјесна да није лако живјети са њом, јер је веома немирна особа. Дакле, она сама себе увјерава да ће њен брак ускоро бити уништен. Ако Близанци нису до ушију заљубљени, не очекујте да ће бити заинтересовани за брак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана