Жене рођене у овим хороскопским знацима су магнет за мушкарце

ГС
Жене рођене у овим хороскопским знацима су магнет за мушкарце

Жене рођене у ова три знака су невјероватно привлачне мушкарцима.

У наставку сазнајте која су то три хороскопска знака: 

1. Лав

Пуне самопоуздања и страсти, жене у знаку Лава знају што желе и како да то остваре и оне ће увијек остати у центру пажње супротног пола. Оне су шармантне и неријетко надахњују друге. Због потребе за драмом, они који чине дио њезина живота обично је стављају на пиједестал, а њој се доиста свиђа бити тамо.

Снажне, грациозне и често спортске грађе, плијене пажњу околине. Воле се уљепшавати, а у томе и уживају. Може им се приписати много талената. Њих ћете лако препознати међу многима.

2. Шкорпија

Знак који зрачи невјероватном енергијом је страствена жена Шкорпион. Ако вас она жели завести, лако ће успјети у науму, а мушкарци неће ни примијетити да им је украла срце.

Нико је не може спријечити у њеној намјери, нити одољети њезином шарму. Ове даме неријетко красе добре ноге, шира рамена, упечатљиво лице, сензуалне усне и продорне очи.

Припаднице овог знака најчешће имају лијепу и густу косу. Ове жене се не воле превише уљепшавати, али њихов истанчан укус итекако се примијети. Њихова љепота је увијек изнад просијека, а поред мушкараца обожавају их и дјеца. Срећан је човјек којег жена Шкорпија заволи искрено.

3. Стријелац

Смисао за хумор и слатко срце жене Стријелца утиче на мушкарце више него што можете помислити. Прво ће мушкарца завести у зону пријатељства, а онда ćе се увући испод његове коже. Ове жене мушкарци никада неће заборавити јер имају највеће срце. Даме у знаку Стријелца су најзгодније. Просјечне висине, спортске грађе, ове љепотице краси природан талент да се истичу.

Често имају лијепо и помало дугуљасто лице, високо чело и изражене свијетле очи. Воле се облачити спортски и једноставно, али када се требају представити у пуном сјају, урадиће то на прави начин и одмјерено. Увијек оригиналне, лако украду пажњу. Када су у проводу, лако ћете их примијетити у гомили љепотица, јер њихова љепота и шарм долазе до изражаја, посебно када се добро осјећају, преноси Mondo.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана