Жене рођене у ова три хороскопска знака су најбоље супруге

ГС
Жене рођене у ова три хороскопска знака су најбоље супруге

Хороскопски знакови могу пуно тога да открију о нечијем карактеру, па не чуди да се многи мушкарци окрећу проучавању хороскопа у покушају да одреде колико се подударају са својом партнерком.

Бирање животног партнера није нимало једноставно, а сваки од хороскопских знакова има своје мане и врлине. Ипак постоји неколико њих који се високо котирају на лјествици најпожељнијих животних партнера.

1.Рак

Када једном освојите рака, она ће вас волјети скоро безусловно и биће спремна чак и на крај свијета да оде с вама или због вас. Њена осећања су увијек интензивна. Она је спремна све да учини како би изабраник њеног срца био најсрећнији човек на свијету.

Поред ње ћете живети као у рају, окружени увек најукуснијим јелима и удобношћу пажљиво опремљеног дома. Дјеца су за њу светиња и увек ће њихове потребе стављати испред својих. А све што очекује од партнера је да је мази, пази и буде искрен.

2.Лав

Лавица је јака и отресита, права ратница. Ово је жена невјероватне снаге и способности, али је и њој потребан неко на кога може да се ослони. Она тражи једнаког себи, па поред ње партнер неће бити само обичан човјек, већ ће она подићи и његово самопоуздање. Она се и за своју дјецу бори попут лавице. Увек ће бити ту и на опрезу. Тешко оном ко покуша да им учини или каже нешто ружно.

3.Јарац

Јака и упорна она може да освоји сваког мушкарца. Оно што би већину сломило и натјерало да одустану, припадница овог знака ће изнјети тако ненаметљиво и достојанствено. С њом сваки дан неосјетно партнер постаје све бољи и бољи. Она је та која партнера увек воли и уз њу ће постати човјек вредан пажње, стабилан, јак, одговоран. Она не живи у фантазији, већ је чврсто на земљи и добро зна шта од кога може да очекује.

(Б92)

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана