Жене ових хороскопских знакова су најљубоморније

Срна
Жене ових хороскопских знакова су најљубоморније

Љубомора се јавља у више облика. Оно на шта је љубоморна нека особа за неку другу је смијешно. Све у свему љубомора је увек лош избор за везу.

Љубомора нарушава комуникацију у вези и води ваша осјећања у погрешном правцу. Неки хороскопски знакови су склони да испољавају љубомору и тиме заборављају да је нормална комуникација кључ за успјех, не само у вези него и на сваком пољу. Слиједећи хороскопски знаци су склонији љубомори:


Бик

Бикови улажу пуно времена и напора у везу, па зато уколико примјете да се нешто чудно дешава у вези, они то јако тешко подносе. Када бикови постану љубоморни то значи да се дешава нешто баш лоше чим су они изгубили повјерење у неког тако брзо. У таквим ситуацијама знају бити и тврдоглави.

Бикови су и мало посесивни када се заљубе, па уколико имају презаштитнички однос него иначе значи да су одлијепили за вама.

Рак

Генерално, ракови су сумњичаве особе. Није лако натјерати их да се отворе, али онда када се отворе према некоме, онда су ваши у сваком смислу. Када постану љубоморни они почињу да граде зид, тако да се љубомора код њих испољава у прикривеном облику. На почетку везе они су несигурни, и такви су све док не постану сигурни да вам је стало до њих.

Лав

Звучи себично, али лавови вјерују да нико не може боље да брине о њима него они сами, али дозволиће вам да покушате да бринете о њима. Они су увијек у центру пажње, јер то је мјесто које њима припада.

Када лавови постану љубоморни, па чак и мало, то они испољавају у великим количинама. Они су већ краљеви драме, али када су љубомори то добија филмске размјере. Да ли је то само привлачење пажње коју тако воле или не, лавови понекад претерују.

Шкорпија

Када шкорпије мисле да код вас нешто не штима и изгубе чак мало поврења, онда је скоро немогуће да вам то опросте иако им доказујете своју лојалност изнова и изнова. Уколико имају макар један разлог да посумњају да их варате, њихова љубомора се испољава.

Код њих се страст јавља у више облика, па шкорпија неће бити шкорпија уколико не испољи неко снажно осјећање као што је љубомора. Оно што је добро у тој ситуацији јесте то да ће вам шкорпије отворено показати да у љубоморне, оне никада не крију своја осјећања.

Јарац

За јарчеве, веза је унапред осуђена на пропаст уколико крену да љубоморишу. Они јако тешко стичу повјерење у људе, али уколико им дате и најмањи разлог за љубомору то ће бити само шлаг на торту. Уколико су били преварени раије, јарчеви ће очекивати најгоре и у новој вези. Код њих је могуће и да у новој вези буду љубоморни без икаквог повода и разлога, само на основу предодног искуства. Према њима увијек будите отворени и искрени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана