Женама рођеним на ове датуме суђено је да постану богате прије или касније

ГС
Foto: Freepik

Према ријечима чувеног нумеролога Ане Халк, жене које су рођене на одређене датуме су снажне, независне, немају проблема са конкуренцијом

Кажу да су жене рођене на ове датуме дошле на овај свијет да би се обогатиле. Постоје неке жене за које би се лако могло помислити да су рођене под срећ́ном звездом. Од живота су узели све најбоље – лијепи су, успјешни, пуни планова, а све чега се дотакну као да се претвара у злато.

Занимљиво је да веćина њих има исти датум рођења, што према нумеролозима није случајно. Према ријечима чувеног нумеролога Ане Халк, жене које су рођене на одређене датуме су снажне, независне, немају проблема са конкуренцијом, популарне су у друштву, вриједне и ријетко се осјеćају уморно, јер су синоним за енергију.

Такође, немају проблема да „гурају“ своје када знају да су у праву, и као такве су неустрашиве, а мушкарци су често љубоморни јер изгледа да ове даме са лакоćом добијају оно за шта морају да се боре. Хулк тврди да је реч о женама које су рођене: 4, 7, 8, 11, 13, 17, 19, 25, 29 и 31, посебно ако су у знаку Овна, Бика, Лава и Шкорпије, пише Астроталк.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана