Жена рођена у овом хороскопском знаку све баца под ноге: Неустрашива и практична

Г.С.
Жена рођена у овом хороскопском знаку све баца под ноге: Неустрашива и практична

Алфа женка, амбициозна, дисциплинована, организована, стрпљива, одговорна, практична, одлучна, неустрашива, фокусирана на циљ и срећна тек кад до њега дође - она је све то.

Као типична представница групе земљаних знакова, стоји чврсто на земљи и није склона сањарењима већ живи у стварности и узима од ње највише што може. Због своје непоколебљиве амбициозности и порива да стално иде напред, често све остале остави иза себе, а скренути је с пута који је зацртала није лако.

Она је жена у знаку Јарца, и невјероватно јака жена!

Знате ли пред ким стојите? Будите сигурни да ћете ускоро и добровољно клекнути, када будете схватили о каквој се дами ради. Оно што би сваком просјечном мушкарцу сломило кичму ова дама ће изнијети тако ненаметљиво и достојанствено да ћете се запитати да ли сте је уопште достојни.

Ако закључите да јесте, будите сигурни да ће ваша љубав горијети постојано и топло, када све остале буду сагоријеле. Одржаваће је пламен њене одговорности, дужности и посвећености. Са њом сваки дан неосетно постајете све бољи, док једног дана не схватите да сте од краставе жабе постали принц који ужива поштовање и ауторитет свих око себе.

Она је то знала док сте још били жаба, а колико се дама усуђује да воли жапца? Њена машта не признаје нереалне фантазије, јер она увијек зна крајњи исход ствари. Све што тражи од вас је да покажете карактер и истрајност, а она ће вам радо дати примјер, јер то поседује бар два пута више од вас. Као мајка је строга, али праведна. Дјеца ће јој једног дана владати собом и свијетом око себе.

Жена Јарац може да преброди све животне недаће, па какав ју је год проблем задесио, успијеће да остане прибрана и мирна и одмах ће почети да тражи решење.

Може се чинити хладна и резервисана, али испод те површине крије се жена са одличним смислом за хумор која чезне за сигурношћу. Дио својих амбиција спремна је да жртвује само због једног - због породице.

Кад није њен дан, може бити превише тврдоглава, нерасположена, срамежљива и песимистична. У природи јој није да се заљуби на први поглед нити да губи вријеме на бесмислени флерт за који зна да не води никуда. Љубав је за њу озбиљна ствар и ако јој се неко свиђа неће пустити судбини да одради своје већ ће увијек бити свијесна својих способности, узеће ствари у своје руке и побринути се да добије мушкарца којег жели.

Партнеру воли да угађа и брине се за њега, због чега се може чинити као да је она у вези подложна, али у ствари никад неће изгубити своју урођену независност, односно неће зависити од партнера. Са својим животним сапутником жели да буде равноправна, а уз њега ће стајати и бити му подршка и у најтежим моментима. Тражи неког ко ће успјех вољети исто колико и она па је савршена веза за њу спој љубави, сигурности и успијешности.

Страствена је љубавница. Идеалне партнере пронаћи ће у друга два земљана знака, Бику или Дјевици, јер они знају да продру до њеног срца и открију његову топлу и нежну срж, као и једном воденом знаку, Раку, који ће у потпуности задовољити њене емоционалне потребе. Добро се може слагати и са Шкорпијом.

Воли постојаност. Цијени само оне људе који имају извесних вриједности у складу са њеним схватањима. У животу не воли да губи вријеме на неозбиљне или безвредне ситуације. Презире доконе разговоре. Зна тачно да процени слијед појединих догађаја и сјајан је организатор.

Жена Јарац осваја својом класичном љепотом, њен целокупан изглед врло је допадљив, а прво што сви на њој примјете су високе јагодице, које јој дају посебну елеганцију и шарм. Типичну представницу знака карактерише дужи нос, изражајно и складно лице, дубоке, помало мрачне очи, витка фигура и танак врат, наглашена рамена и чист и блистав тен.

Тијело јој је пропорционалне грађе и чврсто, па се жена Јарац може похвалити великом физичком издржљивошћу. Има врло добро и прецизно обликоване обрве, а сензуалне усне дају додатни шарм њеној појави. Коса јој је обично танка и свиленкаста тамнијих боја и нијанси. Осим изражајним јагодицама, на прву осваја и својим прелијепим осмијехом, за који стално добија комплименте.

Има лијепо обликоване ноге, танке глежњеве и мала стопала због којих је њен ход брз, окретан и сигуран. Увијек изгледа свјеже и млађе него што заиста јесте.

Њу није лако освојити. Код ње љубав не може да наиђе као гром из ведра неба. Када воли или боље речено, када одлучи то да призна, то се обично догађа након дугог познанства с неким мушкарцем. Љубав се код ње споро рађа. Када одлучи за некога да се веже, то је за цео живот. Ни вријеме ни дуги растанци не могу да поремете њену љубав.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана