За пет хороскопских знакова никад нећете знати како се заиста осјећају

Г.С.
За пет хороскопских знакова никад нећете знати како се заиста осјећају

Астролози тврде да на то велики утицај има и хороскопски знак, а од ових пет знакова посебно ћете тешко сазнати што заиста осјећају.

Водолија

Водолије не воле драматичне и хаотичне ситуације у којима би могле да изгубе свој “cool” став. Посебно мрзе јавно да изражавају емоције, па се у таквим ситуацијама осјећају веома нелагодно. Ако вам се Водолија отвори то значи да вас сматра веома блиском особом.

Дјевица

Ови перфекционисти ће открити своје емоције само ако је баш екстремно нужно. Иако дјелују веома хладно, они су заправо веома емотивни, али то скривају из страха да ће остати повређени.

Јарац

Јарчеви имају практичан поглед на живот и нису претјерани романтици. Они никад неће допустити да им емоције стану на пут циљевима и плановима. Али, ако упознају праву особу напокон ће се отворити.

Шкорпија

Страствене Шкорпиоје су пуне емоција, али ретко их исказују јер не желе да изгубе контролу над ситуацијом. Они тешко вјерују људима, па се због страха од тога да ће бити повређени повлаче и често дјелују бахато и арогантно, пише хрватски Индекс.

Вага

Ваге воле да удовољавају свима и веома им је важна равнотежа у животу. Због тога не воле да праве сцене и не воле да доводе друге у неугодне ситуације. Из тих разлога емоције накупљају у себи, али често се догоди да им то постане превише па “пукну”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана