За ова четири знака зодијака у априлу ће све ићи од руке

ГС
За ова четири знака зодијака у априлу ће све ићи од руке

Април мјесец ће и поред ретроградног Меркура, бити најсрећњи за ова четири хороскопска знака. Да видимо за које знакове:

БИК

Нови хоризонти и огроман успјех у професионалној сфери играће главну улогу у животу Бика у априлу. Представници овог знака морају да пристану на предлог сарадње и да се не плаше покретања нових пројеката. Случајан сусрет на друштвеном догађају постаће судбоносан, а неко изненађење за вашег партнера ће ојачати везу и донијети радост.

РАК

Исплатива улагања промениће живот Ракова на боље. Они ће донети висок профит и добићете прилику да се докажете другима. Усамљени представници знака имаће прилику за блиско дружење, које може прерасти у везу. Породични Ракови треба да размишљају о плановима за будуćност, где их чека хармонија, благостање и међусобно разумевање.

ШКОРПИЈА

Снажан пробој у професионалној сфери и невероватна достигнуćа очекују Шкорпије у априлу. Невероватна упорност у постизању циљева и урођена одговорност ćе помоćи у постизању раста прихода. Главна ствар је да се не плашите ризика. Самци ће имати прилику да сретну сродну душу, а породични представници знака ćе имати потпуно међусобно разумевање у породици.

ВОДОЛИЈА

Креативне Водолије су увек пуни нових идеја, које ćе им у априлу помоćи да учествују у обеćавајуćем иновативном пројекту. Као резултат тога, ваша финансијска ситуација ćе се значајно побољшати и пружити прилику да одете на дуго жељено незаборавно путовање. Несугласице у личним односима ćе престати, а занимљиви састанци ćе допринети новим утисцима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана