За њима жене луде: Рођени су у овим хороскопским знацима

B92
За њима жене луде: Рођени су у овим хороскопским знацима

Ако тражите пажљивог и духовитог дечка који још и добро изгледа, велике су шансе да ћете га пронаћи у једном од ова три хороскопска знака.

Астролози истичу да се у њима рађају фрајери који имају “оно нешто” што их чини потпуно неодољивим женама.

Вага

У овом знаку рађају се највећи каваљери хороскопа који освајају жене својим неодољивим шармом. Ваге воле да дају комплименте и јако су пажљиви према својим партнеркама па су жене које их успију упецати праве срећнице. Ипак, мушкарци у овом знаку јако воле да кокетирају, што њихове партнерке може да излуди. Обично се не упуштају ни у шта више од флерта и вјерни су у вези. Неки од најпознатијих мушких Вага су Мат Дејмон, Бруно Марс и Хју Џекман.

Шкорпија

Шкорпиони су на гласу као најбољи љубавници хороскопа, али то није једина тајна њихове привлачности. Мушкарци у овом знаку доста су тајанствени и тешко их је прочитати, што их обично чини занимљивим женама. У вези су верни и искрени и посвећени својој партнерки. Међу славним представницима овог знака су Рајан Ренолдс, Метју Маконахи и Леонардо Дикаприо.

Бик

Романтични, пажљиви и осјећајни, мушкарци рођени у знаку Бика су савршен материјал за везу и брак. Они своје партнерке воле да размазе обасипајући их комплиментима и поклонима, а на исти начин и освајају жене. Њиховом шарму је јако тешко одољети, али не упуштајте се с њима у флерт ако нисте спремни за озбиљну везу јер не воле површне авантуре. Неки од познатих фрајера рођених у овом знаку су Дејвид Бекам, Двејн Стена Џонсон и Џорџ Клуни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана