Вријеме је да се сједне у клупе: Какви су хороскопски знаци у школи?

ГС
Foto: Илустрација

Према астрологији, припадност одређеном хороскопском знаку (и подзнаку) утиче на све аспекте нашег живота, а то укључује и понашање у школи. Забавите се и провjерите има ли истине у описима 12 хороскопских знакова на часу.

ОВАН

Као и обично, Ован касни на први час. Или је заспао или му је каснио аутобус, ни сам не може да одлучи шта га је тачно спријечило да дође на вријеме, али једно је сигурно - свим силама потрудиће се да не буде записан у дневник. Репутацију најгласнијег ученика у разреду оправдава негодовањем због новог неоправданог. Све се уротило против њега.

БИК

За то вријеме Бик већ исправља професорову грешку на табли и пита се шта уопште ту ради када ионако све зна боље. Најбоље да му препусте и оцењивање тестова, ипак је он најстручнији.

БЛИЗАНЦИ

Близанци немају времена за размишљање о градиву јер морају да се фокусирају на свој друштвени живот. Није лако бити најпопуларнији у разреду. Толико нових трачева које мора проширити даље, а тако мало времена.

РАК

Осетљиви Рак можда нема пуно пријатеља и не може се похвалити петицама у дневнику, али зато носи титулу професоровог миљеника. Пристојност и тишина увијек се цијене.

ЛАВ

Појам тишине непознат је Лаву, који више и не диже руку када нешто жели да каже. Почастиће другове из разреда смјешним упадицама кад год стигне, а то му се опрашта јер сви воле мало разоноде на часу.

ДЕВИЦА

Осим Девице, која због њега није чула шта професор говори и сада је остала без потенцијално важне бељешке. Утешиће се сређивањем своје пернице у којој је Лав направио неред кад је без питања позајмио оловку од ње.

ВАГА

Вага не зна нервира ли је педантност Девице или не, па јој се један дан диви, а другог је игнорише. Уопште се превише не гура у разредне свађе и расправе јер јој треба много времена да препише све задатке које је (намјерно) заборавила да уради.

ШКОРПИЈА

Шкорпија ужива у улози вука самотњака којег остатак разреда избегава јер му ионако сви иду на живце. Добро је што га пуштају на миру јер им овако то не треба рећи у лице.

СТРИЈЕЛАЦ

Стријелац одбројава минуте до краја часа. Тренутно пролази кроз још једну од својих активистичких фаза и током одмора намерава да се завеже за дрво у школском дворишту како би спречио домара да га исече.

ЈАРАЦ

Јарац и не помишља на супротстављање ауторитетима, превише је одговоран за такве егзибиције. Један од оних због којих ће вас родитељи, након што им кажете да сте презадовољни тројком коју сте добили из математике, питати: "А зашто не можеш више да учиш и добијеш пет као Петар Петровић?"

ВОДОЛИЈА

Када му притисак због титуле најбољег ученика у разреду постане превише тежак, Јарац ће се повјерити Водолији. Он никад не одаје тајне и први је којем ће се сви обратити за помоћ када загусти.

РИБЕ

Водолија је најбоље раме за плакање заљубљивој Риби, која већину времена на часу проводи гледајући замишљено кроз прозор и пита се примећује ли је њена симпатија из суседног разреда.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана