Вријеме иде на руку овим хороскопским знацима, друга младост је најбоље период у њиховом животу

ГС
Вријеме иде на руку овим хороскопским знацима, друга младост је најбоље период у њиховом животу

Како кажу астролози, четири хороскопска знака постају све љепши како вријеме иде. Да ли сте ви рођени у неком од ових знакова? Или је можда ваш подзнак на листи? Ако дајете потврдне одговоре на оба питања, онда ће године још више истаћи вашу лепоту.

Лав

Овај знак стало ради на себи и на спољашној и на унутрашној лепоти и то константно. Са годинама њихова личност постаје још снажнија што такође доприноси њиховој лепоти. Имајући у виду да се веома интензивно баве својим изгледом, често остављају утисак особе имуне на године.

Ован

Овнови воле авантуре, веома су сигурни у себе- временом се мало примире али се то не одржава негативно на њихову сјајну личност. Њихова харизма заправо тек касније долази до изражаја. Све њихове добре особине чине их невероватно привлачним. Са годинама постају отворенији и искренији што их чини још лепшим.

Девица

Каже се да су Девице као тинејџерке често неприметне. Повучене су и опрезне, не воле да се намећу, али нимало не занемарују себе. Права слика њихове личности и снажан карактер долазе до изражаја тек у каснијим годинама. Уз животно искуство науче да је њихова интелигенција екстремно привлачна те се радо играју њоме. Пирпадници овог знака постају веома привлачни у зрелим годинама.

Близанци

Овај знак у младости је често суздржан и дистанциран. А онда се мења и постаје самоуверенији и атрактивнији. Близанци обожавају да путују где стичу богата искуства, што има позитиван утицај на њихову личност и самим тим и на спољашни изглед, пише мисс7.24сата.хр.

Астролози су ову процену урадили и бавећи се само женском лепотом. Астрологија каже да жене рођене у знаку Девице, Бика и Лава постају све срећније и успешније након 50. године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана