Вjерујете ли у нумерологију? Ево коме ће 2020. донети невиђену срећу

B92
Вjерујете ли у нумерологију? Ево коме ће 2020. донети невиђену срећу

Спремите се за неочекиване преокрете и велике прилике на свим пољима.

Срећа ће пратити оне који покажу одлучност и храброст. Дошло је вријеме да размислите о жељама и схватите шта је најважније. Вријеме је да спроведете до краја све што сте жељели, јер је одличан период за тако нешто, пише Стил.

Нумеролог Сергеј Ланг нам доноси најпрецизнију прогнозу за сваки нумеролошки број.

Број 1

Очекује вас невјероватно успешна година, у којој ће бити могуће ријешити многе проблеме. Међутим, будите спремни на чињеницу да ћете морати много тога сами да урадите. Играње у тиму ће бити погубно ове године, па је најбоље да се ослањате на сопствене осјећаје.

2020. пружа прилику за успон на пољу каријере, али ћете морати да се докажете као прави професионалац.

И на пољу љубави вас чека побољшање. Уколико имате стабилну везу вријеме је да је подигнете на виши ниво. Ово је идеална година за брак.

Година је повољна за велике куповине и велике одлуке. Куповина некретнине ће вам се исплатити.

Кључ успјеха: Важно је да добро пратите ситуацију и не допусите да вам промакну велике прилике.

Број 2

Година неће бити лака, пред вама ће се наћи препреке које ћете морати да савладате. Планове ћете морати да мијењате у покрерту, што значи да ће бити потребна брза реакција. Не размишљајте о лошим стварима, то ће вам помоћи да одржите равнотежу.

Година је повољна за брак и рађање дјеце. На пословном плану ситуација је мирна, мала је шанса да ћете у блиској будућности направити вртоглаву каријеру.

Фокусирајте се на породичне вриједности и оставите љубомору по страни да вас не би коштала везе.

Кључ успјеха: Вјерујем другима и знам да је вољена особа моја подршка.

Број 3

Научите да будете стрпљиви и смирени. Ове године ће изостати брзи резултати којима тежите, али то није разлог за фрустрацију, и даље можете доћи до циља. Своје одлуке не дијелите са другима, водите се оном изреком ћутање је злато. Прекините са навиком да ризикујете и доносите исхитрене одлуке.

Схватићете да је избор партнера био онај прави, а уколико сте слободни вјерујте својој интуицији. Сродна душа је у вашој близини.

Пронаћићете нову страст и нову вјештину за коју нисте ни знали да посједујете и створити одличну прилику за велику зараду. Шансе да значајно побољшате финансијску ситуацију појавиће се у другој половини године. На јесен можете планирати путовање о којем већ дуго маштате.

Кључ успјеха: Моја снага је у способности да се носим са својим недостацима.

Број 4

Ако сте напорно радили читаву протеклу годину, вријеме је за жетву. Уколико нисте задовољни радним мјестом, ова година доноси сјајне прилике за напредовање.

Пред вама су многи значајни догађаји, година ће бити занимљива, многи проблеми са којима се суочавате ће се ријешити. Потрудите се да не губите вријеме и слиједећих 12 мјесеци проведите што продуктивније.

2020 је идеална за стварање породице или селидбу у други град. Промјене које се догоде ове године у великој мјери ће одредити даљи ток живота.

Кључ успјеха: Не плашим се промјена, уживам у томе.

Број 5

Пазите на новчаник, јер постоји велика вјероватноћа да ћете се наћи на мети неке преваре. Клоните се ризичних новчаних улагања, није повољан период. Одлуке не доносите сами, савјетовање са блиским људима може да има позитиван исход.

Што се пословне ситуације тиче, уколико радите у некој фирми можете очекивати побољшање, док они који се баве приватним бизнисом неће имати ту срећу.

Неки пријатељи ће вас разочарати и показати своје право лице. Период је повољан да раскрстите са свим људима који вам не желе добро.

Кључ успјеха: Не губим позитиван став ни у најтежим ситуацијама.

Број 6

Дошло је вријеме да убирате плодове напорног рада. Изненадићете се позитивним исходима на пословном плану.

У породичним односима, ситуација ће бити другачија. Велика је вјероватноћа да ће се јавити свађе са укућанима или вољеном особом. Будите смирени и не рагујте исхитрено како не би настали сукоби великих размјера.

Срећа се смијеши онима који желе да отворе своје предузеће, јавиће вам се занимљиве идеје. Година је финансијски повољна, па ће се сваки ризик исплатити.

Кључ успјеха: Само усавршавање, тренинг и савјети вољених воде до успјеха.

Број 7

Финансијска ситуација се тешко може назвати стабилном, па је вријеме да научите да штедите како не бисте дошли у неповољну ситуацију. Пословне околности неће бити добре, али ћете извор среће пронаћи у породици и вољеној особи.

Схватићете да је смисао живота управу ту и налази. Одржавајте равнотежу између посла и породице и све ће функционисати у најбољем реду.

Посебну пажњу посветите ријечима које изговарате, једна нехотице изречена фраза може изазвати бурне реакције и навући.

Уколико планирате да покренете посао са неким од пријатеља, одустаните од те идеје, јер прилика није повољна за то.

Кључ успјеха: Вјерујем у себе, али не одбијам ни подршку.

Број 8

Започињете веома занимљиво поглавље у животу. Отвориће се могућности, и прилике да постигнете високе резултате.

У блиској будућности можете да мијењате посао, тражите партнере, бавите се озбиљним стварима, искушајте се у другој професији. Главна ствар је бити активан и марљив. Паметно управљајте са новцем како не бисте били на метипревара.

У вези са вољеном особом, не стављајте материјалну компоненту у први план.

Покушајте да сагледате догађаје око себе без ружичастих наочара, ове године је важан реалан став према животу. Ово ће вам помоћи да останете на ногама, чак и ако околности почну да се развијају у погрешном смјеру.

Кључ успјеха: Вјерујем интуицији. Глас разума помоћи ће да се избјегну било какви проблеми.

Број 9

Година неће бити лака. Да бисте постигли стабилност, мораћете да уложити значајне напоре. Суочићете се са прекомерним послом и разочарењем на том пољу. У другој половини године ситуација се драстични мијења, па ћете имати прилику да ствари узмете у своје руке.

Ако планирате да купите некретнину, одложите трансакцију до слиједеће године.

Они који су без партнера не би требали да губе вриеме у потрази за другом половином, срешћете је случајно. Можда ову особу добро познајете и у вашој је околини.

2020 је идеална за обуку, стицање стручног знања. Све што научите у наредних 12 мјесеци помоћиће вам да остварите одличне резултате слиједеће године.

Кључ успјеха: Не постављам себи претежке задатке. Боље ишта него ништа.

Овако се рачуна лични број:

Саберите дан рођења и мјесец и додајте број 4. Ако добијете двоцифрени број, поново их саберите док не добијете једноцифрени.

Рецимо да сте рођени 17. јула, рачуница би изгледала овако 17 + 7 + 4 = 28

С обзиром да је двоцифрени број, наставите да сабирате 2 + 8 = 10, 1 + 0 = 1 (ваш број).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана