Викенд хороскоп: Ваге треба да се клоне токсичних особа, Водолију ће пријатељи изненадити

ГС
Foto: Илустрација

Мјесец у знаку Стрелца доноси изобиље позитивних вибрација. Мхесец се удружује са Венером, планетом љубави и Меркуром, планетом комуникације која је такође у знаку Стрелца, као и са Сатурном у Водолији. Овај спој планета подстиче вас да се повежете са слободним људима, да уживате у лепим тренуцима, уз добру храну, музику и пуно смијеха.

У првим сатима петка можете се осјећати уморно и исцрпљено, али, срећом, Месец ће касније у току дана прећи у приземног Јарца и смирити ствари. Током викенда Мјесец ће прећи у Водолију, што доноси авантуре, узбуђења и нове радости.

Ован

Саосјећање и захвалност су на првом мјесту за вас овог викенда јер сте охрабрени да водите својим примјером. У међувремену, брзо путовање ван града може бити освјежавајуће.

Бик

Имаћете потребу да овог викенда помогнете другима. Можда ћете волонтирати или донирати. Држати отворен ум; ако пробате нешто ново, вјероватно ћете уживати.

Близанци

Могли бисте бити прилично заузети овог викенда док обилазите пријатеље и породицу. Ипак, покушајте да се не исцрпите. Савршено је у реду ако само желите да се опустите и одморите.

Рак

Ако вам долазе гости или имате важан догађај ове недјеље, покушајте да се не оптерећујете. Можда би било боље да затражите од некога помоћ. Неки блиски људи ће од срца жељети да вам изађу у сусрет.

Лав

Очекујте да ћете овог викенда имати забавно и дирљиво искуство са неким кога волите. Водите рачуна да не претјерујете ни са чим што би вам могло одузети енергију.

Дјевица

Тренуци у кругу породице, дефинитивно је то оно што вам је најпотребније овог викенда. Међутим, пазите да не игноришете своје жеље и потребе јер ћете хтјети свима да удовољите. И ви уживајте!

Вага

Можда се осјећате помало исцрпљено или емотивно. Будите разборити са ким и када проводите вријеме. Можда би најбоље било да избјегавате особе са негативном енергијом и токсичним коментарима.

Шкорпија

Надате се да ћете искористити неке распродаје? Имајте при руци буџет како не бисте потрошили више него што је потребно. Ипак, предстојећа прилика би могла да напуни ваш новчаник.

Стрелац

Изгледа да сте овог викенда добро расположени. Можда ћете бити подстакнути да дијелите дио ове енергије доброг осјећања са другима кроз прославу или дружења. Добро ћете се провести чак и без повода.

Јарац

Можда нисте баш посебно расположени током прве половине викенда, али ваша атмосфера се може промијенити током друге половине. Прије свега, слушајте шта је потребно вашем тијелу.

Водолија

Очекују вас дивна искуства са пријатељима. Ако још нисте направили планове да се повежете са њима, можда ће се неки појавити у последњем тренутку. Ипак, одвојите мало времена које је само за вас.

Рибе

Док размишљате о свом сљедећем циљу или корацима, одвојите време да себе похвалите за оно што сте сада постигли. Ако се из било ког разлога осјећате слабо, људи око вас ће вас подићи.

(alo.rs)

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана