Викенд хороскоп: Бикове очекује озбиљан разговор са партнером, а Шкорпије проблеми на послу

GS
Foto: Ilustracija

Погледајте шта вам доноси овај викенд

Ован

Догађај који ће обиљежити викенд може бити конструктивна расправа у коју вас увлаче сарадници за које нисте знали да су на вашој страни. Паралелно с тим стиже подршка и од вољене особе па вашем оптимизму и добром расположењу нема краја. Могућ је прилив новца из извора који нисте очекивали. Ако доносите неку важну одлуку, сада је право вријеме. Ипак, избјегавајте покретање неког великог пројеката јер можете преценити своје капацитете.

Бик

Мучи вас проблематичан однос с вољеном особом. Почињете да размишљате о одласку, али нисте сигурни да ли би то било трајно или само тренутно решење. Озбиљан разговор би битно решио ситуацију, али само ако искрено кажете све. Пред вама је дилема да ли да прихватите додатна задужења која вам обећавају добру зараду али и значајно повећање обима посла. Ако се  добро организујете, нове обавезе вам, дугорочно, могу обезбједити велику исплативост. 

Близанци

Неке породичне обавезе нисте испунили на време па је дошао тренутак када више нема одлагања. Уместо да се љутите на себе што сте то себи допустили, прионите на посао одмах. Иако осјећате којим путем треба да иде ваш даљи професионални развој, ви се и даље колебате. Ако прихватите сваку понуду у овом тренутку, чак иако није на први поглед примамљива, дугорочно, чека вас значајан помак, нарочито на финансијском плану.

Рак

Борите између тога да будете понизни и свима по вољи и потребе да жучно реагујете потстакнути критикама које бисте радо упутили другима. Резултат свега може бити губитак енергије и пад имунитета па и акутна болест. Припазите на исхрану. У центру пажње вам је приватан живот па вам се чини да су сви остали проблеми који се тичу посла, неважни. Тргните се на вријеме, ваши шефови немају неограничено стрпљење. С друге стране, ако се потрудите, следи вам завидан пословни успјех.

Лав

Транзити указују на могућност да упаднете у сукоб с ближњима. Криза унутар породице може потрајати ако се не потрудите и не предузмете конкретне кораке, макар били и непријатни по вас. Не заборавите да вам они нису непријатељи. Успорени сте и поспани. То не мора да вас забрињава јер није реч ни о каквој болести, већ о пролазној малаксалости која је резултат претходног динамичног темпа који вас је сустигао.

Девица

Одлучни сте у томе да се не мијешате у туђе ствари. Ипак, неко вам се поверава, а нисте сигурни да ли то треба да вам импонује, или ће вам те информације направити проблеме. Ако се не одупрете на вријеме, ствари могу значајно измаћи контроли. Прави је тренутак да многе ствари поставите на своје место, нарочито уколико око себе имате особе с којима гајите нерашчишћене односе. Ваш ауторитет је на врхунцу, оно што данас будете изговорили, друга страна ће схватити на најбољи могући начин. 

Вага

Уколико имате неке недефинисане односе које до сада нисте рашчистили, нуди вам се рјешење. Након прерасподеле задужења, слиједи вам пријатно изненађење јер вам стиже неочекивани подстицај од стране особе која вам није била симпатична. Све што радите, враћате се да поправите. Изазовни аспекти указују на то да вас очекују стресови, нарочито уколико очекујете брзе резултате свега што урадите. Реакција околине на ваш труд је неадекватна, не очекујте оцену јер ће бити неповољна.

Шкорпија

Пред вама су састанци и разговори од којих очекујете можда превише. Отворено супротстављање особама које су по хијерархији изнад вас може вам додатно искомпликовати већ затегнуте односе које ви нисте у стању сами да разрешите. Борите се за неку своју правду коју само ви видите. Ваша искреност не наилази на одобравање па је корисно да своје мишљење сачувате за себе. Непријатна изненађења су могућа чак и од стране најблискијих особа, нарочито на љубавном плану.

Стрелац

Не затрпавајте се новим обавезама већ викенд проведите са минималним пословним активностима. Ускоро вас очекује финансијски прилив који ће у потпуности променити околности у којима дјелујете, а тиме одагнати и напетост која вас мучи. Уколико радите са финансијама или на неки други начин учествујете у трансакцијама у којима се врте огромне своте новца, будите пажљиви и сконцентрисани, по два пута проверите сваки рачун или пребројавање.

Јарац

Враћате се у ритам на који сте навикли. Неки стари послови се поново активирају, а ви сте збуњени расплетом, јер сте после дугог чекања изгубили наду. Сада када је реализација извијесна, ви више нисте сигурни да ли је то оно што желите. Преувеличавате своју улогу у свему. Свјесни сте својих квалитета па вас тренутни занос наводи да повјерујете да сте безгрешни. Осим тога, наглашено сте романтични па је ово дан у коме ће, можда, ваш партнер највише уживати у свему.

Водолија

Мучиће вас пад енергије и променљивост расположења. Непријатну атмосферу схватате превише лично, имате утисак да су се сви уротили против вас. Покушајте да сагледате ствари на реалан начин, можда су ваша очекивања прецењена. Све очи су упрте у вас. Окружени сте људима чија судбина, на неки начин, зависи од потеза које ви треба да повучете. Непријатно је то што сте свесни да неке људе не можете поштедети иако они то не заслужују. Не мјешајте емоције и посао.

Рибе

Имаћете прилику да поправите ситуацију на послу. Међутим, то ће донијети само привремено олакшање, јер је још много посла пред вама. Употребите сву своју пословну упорност, схватите то као улагање у вријеме које тек треба да дође. Морате се вратити у реалност. Иако сте тимски играч, некада морате дјеловати сами за себе, без подршке људи за које верујете да су вам пријатељи. То не значи да немате на кога да се ослоните, већ да је неопходно да се осамосталите, преносе Новости Магазин

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана