Венера упозорава да није вријеме за брак, Јупитер да се не задужујемо, а Сатурн да поправимо грешке

Г.С.
Венера упозорава да није вријеме за брак, Јупитер да се не задужујемо, а Сатурн да поправимо грешке

Од маја до септембра, свака својим редом, три планете, Венера, Јупитер и Сатурн кренуће у ретроградан ход

Ретроградно кретање Венере, од 14. маја до 25. јуна 2020. године, не спада баш у најсрећније кретање по зодијачком кругу. Зна да нагласи најневјероватнију неодлучност и оба пола се по било ком основу и у било ком контексту предомишљају, пребацују слијева надесно, преиспитују се, пресипају из шупљег у празно, двоуме се и праве себи низ сличних перипетија.

Када је на небу ретроградна Венера, многи се тешко одлучују на брак, а посебно не рано и углавном уопште нико није ни заинтересован за такву врсту институције.

Венера сама по себи значи љубав, а у оваквом кретању буди склоност ка тајним љубавима. Неверство је овдје и више него наглашено, а жене су склоније прије да буду љубавнице него брачне партнерке и било како било, брак под ретроградном Венером треба избјегавати. Успјех доноси само необавезност и неформалност, ма о чему да се радило.

Ситуација се донекле мијења набоље уколико је ретроградна Венера у добром аспекту са Сунцем или Мјесецом, па и Марсом донекле. Али ако се неко и упусти у брачне воде, а ретроградност значи понављање нечега, често се излази из брака, али се неријетко и поново враћа на неке старе везе, а може доћи и до вишеструког понављања, што би се рекло да је могуће више веза.

Са ретроградном Венером увијек постоји проблем са крађама, тачније, лопови постају активнији, па будите опрезни.

Занимљиво је то што ће се апсолутно све ситуације, било повољне или неповољне, са ретроградном Венером у добром аспекту увијек дешавати у моментима када се нешто понавља, или баш када се од некуда враћамо, рецимо. Кренете на пут, нестану вам ствари, а у повратку их нађете или вам буду враћене. Раскинете са вољеном особом, а на повратку кући се помирите.

Јупитер ће бити у ретроградном ходу од 14. маја до 13. септембра. Јупитер је планета велике среће и добробити и једина је планета која, и када је ретроградна, нема потпуно негативна дејства. Јупитеру одговара ретроградност, јер ако се ради о повратку или поправљању нечега што је било, или враћању на праве вриједности, таква ретроградност прија.

Ако се ради о редовном, стабилном и традиционалном животу, ретроградни Јупитер, посебно у знаку Јарца, гарантује да ће све бити онако како треба. Ретроградни Јупитер скоро да гарантује знање и могућност спознаје.

Овакав Јупитер, у добрим аспектима, доноси и велики профит, али и много путовања и отворене границе. Ако је лоше аспектован, не треба се задуживати, нити дизати кредите, јер ће дуг тешко бити враћен.

Ретроградно кретање Сатурна потрајаће од 12. маја до 29. септембра. Ако је нешто у астролошком тумачењу везано за прошло и за прошлост, онда је то - Сатурн. Наравно да је лоше положен Сатурн, и када није ретроградан, довољан услов за лошу животну причу, а када је у лошем аспекту, зна бити и те како неугодан, али поштовање сатурновског принципа је довољно за успјех.

Ретроградни Сатурн је у стању да понови и врати стање на онакво какво је било прије проблема. Нуди једну потпуно поновљену животну причу, како би провјерио да ли смо нешто научили из лекције која је садржала проблем и патњу.

Примјарно је да нас овакав Сатурн увијек враћа на почетак. Ако нисмо ништа научили, поновиће и проблем поново.(novosti.rs)

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана