Велики седмични хороскоп: Једном знаку ће бивша љубав створити проблем

ГС
Велики седмични хороскоп: Једном знаку ће бивша љубав створити проблем

Сазнајте што су вам звијезде спремила на љубавном пољу од 26. септембра до 2. октобра.

 Срећом, сплет нових догађаја доноси вам најљепши ужитак у љубавном животу или у вези с блиском особом. Лакше него иначе успијевате привући нечију пажњу, атмосфера љубави и позитивних емоција уноси нову страст и топле боје у ваше расположење.

Уживате у интересу или пажњи коју добивате у друштву људи које упознајете. Имате добар осјећај, прижељкујете нову романсу, страствену или узбудљиву везу. Овисно о вашем темпераменту, неким људима се чините изазовни или неодољиви. Ако сте у вези, покушајте усрећити вољену особу. Понекад је лако испунити нечије жеље и очекивања, под условом да не заборавите на оне праве и најљепше вриједности које вас зближавају у љубавном односу.

Бик

Ово је осјетљиво раздобље за вас у разним аспектима. Могуће су емоционалне блокаде у односу с партнером, без обзира имате ли партнера или сте слободни, слиједе вас раздобља изолације или емоционалне удаљености, разне потешкоће. Савјет је да скупите унутарњу снагу и имате пуно стрпљења у ишчекивању да вам свану нови сунчани, љубавни и сретни дани.

Близанци

Стало вам је да превладате немир или 'емотивну кризу' па сте пред новом одлуком коју желите приопћити вољеној особи. Могуће је да ваш партнер изражава незадовољство и покушава вас увјерити у другачији начин размишљања.

Привремена удаљеност од вољене особе или емоционална удаљеност требала би вас потакнути на добру одлуку.У рјешавању љубавних дилема важно је сачувати унутарњу енергију и психичку равнотежу.

Све је ријешено добро, по принципу договора и заједничких емоција. Учините све што је потребно да спасите своју љубав и особу до које вам је стало. Ако сте млади или слободни, чести љубавни сусрети и контакти дјелују више као 'замјена' за неке неиспуњене жеље које имате. Срећом, очекује вас добар љубавни епилог на обострано задовољство.РакУ наредним данима неће бити значајнијих помака у вашим емотивним односима. Свакако ћете имати довољно енергије, поготово за комуникацију, па ће многи оно што им емотивно недостаје надокнадити ријечима. У томе ће и успјети.

Лав

Они који су на путовању могли су доживјети љубав из снова. Они који не путују размијенит ће лијепе идеје с другом страном. Ојачат ће повјерење у везама, а самци ће бити склони тражити само свој идеал. Ништа друго неће доћи у питање, пише астролоок.цом.

Дјевица

Ако сте у вези: С брачним или емотивним партнером моћи ћете се без већих потешкоћа договорити око свега што је битно да ваша веза функционира. Иако с партнером нећете моћи проводитионолико времена колико бисте жељели, вријеме утрошено на друге ствари показат ће се корисним за обоје јер ће вам дугорочно донијети материјалну корист.Требаће вам подршка и разумијевање вољене особе коју нећете увијек пронаћи када вам затреба, али у најважнијим тренуцима партнер ће бити уз вас.

Морате радити на остварењу заједничких циљева, јер ће вам по том питању бити повољне околности које ће придонијети хармоничнијем односу између вас двоје.Ако сте слободни: Тешко ћете се приближити особи која вас дуго привлачи јер нећете бити сигурни како се поставити и хоће ли ваш наступ бити успјешан.

Када се коначно одлучите на то, схватит ћете да је особа заинтересирана за неког другог или је недавно ушла у везу. Након тога ћете се наћи на мети особе која је заљубљена у вас и која ће вас прогонити и покушавати увјерити да је он ваш идеалан партнер.

Биће вам то превише, а потенцијални удварач вас неће ни привући.

Вага

Ако сте у вези: Бићете пуни иницијативе и стално у покрету, што ће позитивно утицати на ваш брак или емотивног партнера. Можете унијети динамику у своју везу и испунити сваки заједнички тренутак. Ваши ће приједлози углавном бити прихваћени с ентузијазмом.

Партнер ће вам удовољавати и допустити вам да водите и иницирате заједничке активности, али припазите да не претјерате. Допустите партнеру да повремено преузме водство, предложите заједничке тренутке, преузме водство. Ако будете покушавали радити по свом, у другом дијелу мјесеца ће доћи до неугодне свађе.

Ако сте слободни: Почећете привлачити особе супротног спола попут магнета. Дјеловат ћете изразито харизматични, што ће повећати вашу популарност и донијети бројне шансе за улазак у нову емотивну везу. Како ће и ваша страст расти, могуће је да ћете имати неколико пролазних авантура прије него што се одлучите за особу с којом ћете започети озбиљну везу. Чувајте се појачаних страсти јер бисте се могли заљубити у особу с којом нећете имати среће у љубави.

Шкорпија

Неки ће у вољеној особи препознати свог идеалног партнера. Биће помало збуњени, али и спремни за акцију. Такође ће их све више обузимати потреба за њежношћу и пажњом. На то имају право, па нека изразе своје потребе. Док ће вам партнер предлагати разне могућности заједничког провођења слободног времена, ви ћете му стално нешто приговарати. Неки ће пухати и по хладноћи и у свакој ће ситници видјети разлог за бригу. Требате опуштање и радост.

Стријелац

Веза с вољеном особом биће јака у далеким и необичним темама и занимањима. Пред вама су дани у којима ћете размјењивати идеје о свему и свачему, али то ће вас обоје испуњавати. Они који су још слободни, тражи ће особу својих снова.

Јарац

Добре вијести за вас! Сада је идеално вријеме да преболите бившу љубав. Звијезде су савршено аспектиране, што значи да ћете бити додатно привлачни супротном сполу. Зато не губите вријеме и енергију на бивше, већ се фокусирајте на нову срећу у свом животу. Пазите да се не заљубите превише. Могуће су и романсе на послу. Знакови с којима је могућа озбиљна веза: Шкорпион, Рибе, Бик. Избјегавајте: Вагу, Ован, Близанце.

Водењак

У позитивном заносу понекад мислите да је све могуће и лако постићи. У љубавном животу или у вези с вољеном особом дјелујете врло енергично. Имате прилику чути позитивне коментаре о свом изгледу и понашању, или о ситуацијама у којима сте напустили запажену улогу. Уживате у емоционалној љубави и пажњи коју добивате. Имате жељу да се афирмирате у нечијем друштву и вјешто користите своје заводничке способности.

Прижељкујете узбудљиву романсу или страствену везу. У складу са својим темпераментом и емотивним стањем одговорите на прилику која вам се нуди. Ако сте у љубавној или брачној вези, очекује вас задовољство уз вољену особу. Нема потребе доказивати се неком другом, осим ако сумњате у будућност ваше везе. Ако сте млади или слободни, будите довољно тактични, причекајте нову љубавну прилику која долази изненада.

Риба

С вољеном особом овог тједна проживљавате неке, може се рећи, идиличне тренутке. Наравно, сретни сте и испуњени, јер заједнички тренуци које проживљавате с вољеном особом ове седмице заиста су посебни. У вези сте која се развија у смјеру о којем сте до сада само сањали. Ове седмице  ћете између вас двоје изговорити неке прилично велике ријечи и направити велике планове. Осјећате да вам је будућност свијетла с особом с којом сте.

Међутим, ако сте слободни, осјећате велики притисак да промијените статус. Учинит ћете све да не упознате ту посебну особу ових дана. Но, неписано је правило да што више желите и јурите за нечим, то је то даље. Ово правило ћете у потпуности осјетити на својој кожи. Требате се опустити и не размишљати о томе што ће се догодити. Уживајте у спонтаној комуникацији, па и флерту, који не мора никамо водити.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана