Велики недјељни хороскоп: Шта вас чека у сљедећој седмици

ГС
Велики недјељни хороскоп: Шта вас чека у сљедећој седмици

Пред вама је недјељни хороскоп за период од 1. до 7. априла 2024. године. Сазнајте шта вам звијезде кажу када су у питању љубав, посао и здравље

ОВАН

Недјељни хороскоп од 1. до 7. априла 2024. године каже да почетком седмице ваша способност интеракције са пословним партнерима може да вам донесе неочекивану срећу. У четвртак ће бити најбоље шансе за склапање финансијски корисних веза. У суботу је могуће да вас чека изненадно путовање. Сада је добро вријеме да покажете своје вјештине. Партнер вам замјера то што имате превише критика, љубавни однос може да буде пољуљан. Добро се осјећате. Најбољи дани биће вам понедјељак и четвртак.

БИК

Опустите се и прихватите све догађаје и људе баш онаквима какви јесу. Није повољан тренутак да било шта мијењате, боље је да стрпљиво правите планове и реагујете кад ова недјеља прође. Оно што ће се дешавати, тестираће вашу снагу, способности и стрпљење. Фокус и брза реакција ће вам омогућити да се носите са свим задацима. Емоције су наглашене током викенда. Ако сте слободни, можете да упловите у нову везу. Могућа главобоља. Најбољи дани биће вам сриједа и субота.

БЛИЗАНЦИ

Почиње недјеља у којој ће многи проблеми бити ријешени. Схватићете да сте донијели праву одлуку и да идете правим путем. На послу ће све ићи у вашу корист. На пољу љубави ћете осјетити бригу и пажњу вољене особе. Све ће вам ићи баш онако како сте замислили, а ово је одличан тренутак за унапређење приватног бизниса, додатну едукацију или курс који ће побољшати ваше вјештине. Хороскоп вас савјетује да пажљиво трошите новац. Више спавајте. Најбољи дани биће вам уторак и недјеља.

РАК

Недељни хороскоп од 1. до 7. априла 2024. године каже да је прва половина недјеље резервисана за састанке, пословна путовања и послове који могу да донесу додатне приходе. Неки представници знака пожелеће да одбаце терет одговорности, промијене посао или окружење. У четвртак ћете имати јаку моћ убјеђивања због које ћете лако постићи жељене резултат. Било да сте слободни или заузети, можете да очекујете повратак једне особе из прошлости. Јачајте имунитет. Најбољи дани биће вам субота и недјеља.

ЛАВ

У наредним данима мораћете да прихватите помоћ пријатеља и колега, јер ћете само заједничким снагама моћи да оживите своје планове. Однос са партнером може да се закомпликује у уторак, а узрок може да буде свака ситница. Уздржите се исхитрених реакција. У сриједу је боље да се мирно бавите својим послом, а све остало препустите новим околностима. До краја недјеље нестаће многи проблеми који су вас оптерећивали. Добро се осјећате. Најбољи дани биће вам сриједа и четвртак.

ДЈЕВИЦА

Ове недjеље немојте дозволити да ваше колеге и шефови сумњају да немате став о кључним питањима. Ако се не слажете са нечим, одмах изнесите своје аргументе. Уторак може да донесе неизвjесност и лоше расположење због односа са партнером или особом која вам се допада. Неке тајне ће испливати на површину, али звijезде кажу да не треба да очајавате. Можда је ово потребно да бисте кренули бољим путем. Водите рачуна о исхрани. Најбољи дани биће вам уторак и петак.

ВАГА

Недjељни хороскоп од 1. до 7. априла 2024. године каже да ове седмице треба само да се фокусирате на један главни циљ. Када то урадите, онда ће он почети да се остварује. Очекује вас значајан развој каријере и професионални раст. У првој половини недjеље може доћи до потешкоћа са старим пословним партнерима и колегама. Будите опрезни са трачевима и гласинама. Викенди су повољно врijеме за састанке и изјаве љубави. Здравље је добро. Најбољи дани биће вам понедjељак и недjеља.

ШКОРПИЈА

Стиже вам важна лекција - научићете како да изаберете праву стратегију и тактику. То ће вас ријешити свих напора и терета који осјећате. Расположење ће се побољшати, а појавиће се и нове, примамљиве пословне понуде. Покажите одлучност и лако ћете постићи скоро сваки свој циљ. Уз успјешан сплет околности, наћи ћете нове пословне партнере. Звијезде су на вашој страни и када је љубав у питању. Заводљиви сте, добијате много понуда од стране супротног пола, али савјет је да се клоните заузетих особа. Пријаће вам физичка активност. Најбољи дани биће вам петак и субота.

СТРИЈЕЛАЦ

Долази повољно вријеме, пробудиће се ваша жеља за авантурама. Ипак, важно је да жеља за радом не нестане. Почетком недјеље будите стрпљиви, јер колеге или блиски људи могу да вас избаце из такта због ситница. У другој половини недјеља ваше стрпљење више неће помагати, мораћете да објасните шта је ваша одговорност, а шта туђа. У мору потешкоћа, љубавни однос јача. Партнер вам је велика подршка и уживате у јаком ослонцу. Могући проблеми са цријевима. Најбољи дани биће вам понедјељак и уторак.

ЈАРАЦ

Ваша снага лежи у доброј вољи. Могуће су позитивне промјене у вашем личном животу, посебно ако не престанете да вјерујете људима због прошлих разочарања. Покушајте да се не мијешате у рјешавање проблема других људи. У четвртак можете да очекујете пријатно изненађење од особе коју сте недавно упознали. Ако сте заузети, ово је одличан период за прелазак на виши ниво са партнером. То укључује почетак заједничког живота, проширење породице или одлука за брак. Чувајте се преједања. Најбољи дани биће вам четвртак и субота.

ВОДОЛИЈА

Почетак недјеље биће тежак период, али и одлучујући за вашу каријеру и односе са надређенима. Препоручљиво је да покажете своје професионалне вјештине у пуном сјају. У четвртак штедите енергију, јер сваки посао, чак и свакодневни, може да вам одузме превише енергије. У суботу одвојите вријеме за партнера или особу коју сте недавно упознали. Пријаће вам осјећај да сте посвећени приватном животу. Добро се осјећате. Најбољи дани биће вам субота и недјеља.

РИБЕ

Недјељни хороскоп од 1. до 7. априла 2024. године каже да је почетком недјеље боље да се не исцрпљујете претјераним послом, већ да посветите вријеме породици. Не форсирајте ствари и не покушавајте да радите десет ствари одједном. Велике су шансе да се појаве одређене околности које ће вас ограничити и приморати да контролишете своје ријечи и поступке. Викенд ће бити пун забавних догађаја и мало је вјероватно да ћете моћи мирно да се одморите. Могући проблеми са несаницом. Најбољи дани биће вам сриједа и четвртак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана