Велики недјељни хороскоп: Бик коначно срећан, Раку и Лаву нови послови, Рибама награда

ГС
Foto: Илустрација

Погледајте шта вам звијезде поручују на пољу љубави, посла и здравља за период од 11.10.до 17.10. 2021. године.

ОВАН

Храна И у овој сте недјељи разапети на сто страна и имате проблем са мањком времена. И поред овакве ваше ужурбаности, не дозволите да ваш организам, али и имунитет трпе због неадекватне исхране. Појачајте је калоричнијим намјерницама, али и бијелим луком, целером, лимуном.

Љубав Тензија се у партнерским односима једним делом смањује. Сада је вријеме за сређивање и стабилизацију, што ће код оних који су спремни за компромис и вољни да се потруде да комуникација са партнером функционише – ићи без већих проблема. Код парова код којих су остали неријешени „репови“, ова недjеља ће доносити осцилације – један дан добро, други дан затегнутост. Но, генерално гледано – ово јесу дани да се однос поправља. Слободни Овнови – занимљиво, занимљиво. Поред прошлости, која ће и даље имати „право првенства“, од ове недјеље се отварају и јако добре могућности за гланц нове, стабилне љубавне приче.

Посао Ваш финансијски сегмент ће кренути да се опоравља, што ће вас мотивисати, нарочито када су договори и сарадње у питању – били они стари или нови. Наплате које су биле у застоју или нека стара потраживања – до краја недјеље могу бити реализовани. Иако ће комуникација са колегама и пословним партнерима и даље имати своје напете моменте – ипак ће се до договора и до решења проналазити пут, лакше него у претходном периоду. И даље постоји потреба да више пажње обратите на папиролошка питања.

Здравље Осјетљиви дисајни органи, лумбални дио кичме. Реуматски проблеми са зглобовима.

БИК

Храна Ове недјеље вам је апетит појачан. Као да сте ушли у једну од својих хедонистичких фаза – све волите, све вам прија, у сваком залогају уживате. Уколико сте започели са неким новим режимом исхране или са дијетом – мало је вјероватно да ћете ово успети да одржите...

Љубав Ваше расположење се поправља, а партнер вас прати у стопу. Ви сте у овој недјељи у складу са собом, са својим осјећањима и одлукама. Имамо две ситуације када је ваш партнер у питању – прва је да он може бити у неким својим проблемима и оптерећењима, па ћете ви бити неко ко га „извлачи“ и даје му вјетар у леђа. Друга је да је партнер заокупљен само собом и да му тренутно уопште нисте на листи приоритета. И у том случају – ви сте неко ко у овом периоду „извлачи“ однос. На мишиће додуше, али шта сад....Слободни Бикови – актуелне су прошлости које нису на прави начин затворене. Али почињу да буду актуелни и новитети.

Посао Ви нећете бити особа која ће током ове недјеље изазивати тензију у пословном окружењу, али ћете имати утисак да се све то прелива преко вас. У смислу – шта год да не иде како треба, од вас ће се очекивати да решите и обавите. Могуће је да се у вашој радној средини сада дешава и нека реорганизација, промјене – па сте ви опет особа која је добила најодговорнију улогу у свему овоме. Лијепо ћете ви пливати у пословним водама и бити задовољни оним што остварите. Добијате информације које вам се допадају у вези финансија.

Здравље Могуће су слабије прехладе.

БЛИЗАНЦИ

Храна По питању апетита ићи ћете у овој недјељи из крајности у крајност – час гладни као вук, час мрљавите по тањиру и прескачете оброке. Узимајте више течности и не једите с ногу – прескачите брзу храну, грицкалице и слаткише. То прави оброци нису.

Љубав Ваш владар Меркур је још током ове недјеље ретроградан, у фази успоравања – па ту и тамо понеки ситан застој може да буде везан за ваш емотивни живот, али ово су све пролазна и не значајна дешавања. Партнер уме да се на прави начин постави према вама и да вам пружи пажњу и подршку – а и ви умете да на исти начин узвратите. Дакле, на ситна саплитања не обраћајте пажњу, битно је да је суштина односа како треба. Слободни Близанци – ваш друштвени живот и активност се поправљају. Иако прошлост још увек има главну реч, од ове недјеље се појављује и могућност за „нове учеснике“ у вашем љубавном саобраћају.

Посао Постојаће и даље ваша успореност, немогућност да довољно брзо одреагујете на неке ситуације, постојаће и по која грешкица и кашњења. Мораћете да решавате много тога и вероватно ћете доста времена трошити на договоре и на папиролошка питања. Али опет – сувише је тога сада на вашој страни да би вам ово донело иоле трајнију или већу проблематику. Шта више – могу током ове недеље доћи и неке пријатне информације до вас, најаве напредовања или побољшања у финансијском делу.

Здравље Прехладе и нешто слабији имунитет.

РАК

Храна Ухватиће вас нека пролазна нерасположења током ове седмице, па ће вам свака храна бити неукусна, нећете бити ни мало гладни и нећете уживати ни у најомиљенијим јелима. Ако ништа друго, макар конзумирајте више воћа и више течности, нарочито чајева.

Љубав Биће односа у којима ће партнери лако постизати компромисе, лако превазилазити проблематичне ситуације и пронаћи заједнички језик и време за уживање. А биће и оних односа у којима то неће бити баш тако једноставно. И код једних и код других – прошлост много утиче на то како вам је данас. Код првих парова – и раније сте били спремни да рјешавате ствари из корена, па ћете то и сада наставити. Код других – раније сте гурали ствари под тепих, а оне неминовно кад тад – изађу на свјетлост дана. Слободни Ракови – лепи контакти, било да је у питању прошлост (тренутно је јача) или нешто ново. Битно је да вас ово „диже“.

Посао Венера у вашем пољу пословне свакодневице сада заиста почиње да ради за вас. Доноси вам посвећеност циљевима и обавезама, њихово завршавање на неки лакши и једноставнији, лепши начин. Такође – доноси вам обнове договора, повратке неких особа са којима сте сарађивали, но – даје шансу да се отворе и нови пословни пројекти. Но, све ово лепо не значи да је пред вама једноставна недеља. И даље ће бити спорости и тежине у комуникацији са сарадницима и пословним партнерима. И даље ће бити застоја, грешака и кашњења.

Здравље Време је да мењате навике и више се посветите себи. Сада то можете.

ЛАВ

Храна Имаћете утисак да никако не успевате да у потпуности задовољите глад коју осећате. Сваки час ћете посезати за храном, сваки час нешто грицкати. Привлачиће вас и храна која је јако зачињена, пикантна. Уместо слаткиша – јужно воће, нарочито мандарине.

Љубав Венера у вашем пољу љубави, забаве, креативности – од ове недеље ради за вас, а ради и за ваша партнерства – јер је у добром односу са Сатурном који представља вашу вољену особу. Осјећате потребу да се више повежете са особом коју волите, да средите неке ситуације, да се вратите корак уназад и исправите уколико је то потребно. Осећате потребу да више уживате једно са другим. Слободни Лавови – љубави нове, љубави старе. Нови познаници и стари знанци. Контакти са новим особама, али и са бившим партнерима. Шта год да је, ко год да је – препустите се и уживајте у дешавањима, потребно вам је то.

Посао Покренуће се нешто што је било закочено, стићи ће лијепе вијести до вас, доћи ће информације које су вам потребне, коначно ће одговори који су вам потребни бити ту. Ваша креативност ће се појачати, запљуснуће вас талас позитивније и конструктивније енергије, кренуће неке ситуације лакше. Наравно, ово не значи да ће се аутоматски све намјестити онако како вама одговара – биће ту још сто и једна ситуација која ће вас вратити корак уназад, унервозити, због које ћете каснити. Али битно је да су се ствари помјериле, зар не?

Здравље Имунитет вам још увек није сјајан, чувајте се прехлада.

ДЕВИЦА

Храна Енергију ових дана трошите немилице и заиста вам је потребна разноврсна храна, количински обилнија, да бисте имали довољно снаге И елана за све. Поред редовних оброка, убаците и неке енергетски јаке ужине, са пуно коштуњавих плодова, меда. Правите витаминске коктеле од воћа и поврћа.

Љубав Венера у пољу дома и темеља погодоваће нарочито оним Девицама које су у браку или које имају дуже партнерство. Деловаће као лепак у односима који су почели да се одлепљују, раздвајају, у односима у које је почела да се увлачи рутина. Иако ваш владар и даље иде уназад – време је да се покренете, да се поново сетите љубави и лепоте и да то и дате вољеној особи. Прави корак уназад може дати три корака унапред. Сада се са мало труда све може поправљати и сређивати. Слободне Девице – чврсто се држите онога што је било. Чак и да желите да пустите, тренутно се не појављује ништа ново а довољно снажно.

Посао Све је исто и све се врти у круг. Бар вама то тако може изгледати. Исте приче, исти послови, исте обавезе, исти људи са којима сте у контакту. Мали су кораци којима идете напред. Ова недеља вам доноси ред лепих речи са сарадницима, ред неспоразума у пословном окружењу. Доноси вам решавања важних папиролошких питања, али вам исто тако подмеће нову документацију око које се треба бавити. Доноси вам опуштеност и добре односе, а онда компликације и тензију. Битно је да ви све ово решавате, лагано. И да ће пара бити.

Здравље Осетљиви сте, треба више пажње обратити и на навике и на здравствени сегмент.

ВАГА

Храна У овој седмици ваш апетит ће бити појачан и тешко ћете га држати под контролом. Мамиће вас залогаји, слатки и слани и нон стоп ћете нешто грицкати између оброка. И даље постоји потреба да се што више хидрирате, па макар ту будите одговорни према себи.

Љубав Меркур је и даље ретроградан у вашем знаку, успорава и стаје у потпуности за викенд. Имаћете милион и једно питање и потпитање које ћете постављати себи у вези ваших жеља, али и у вези односа у којем сте. С друге стране, Венера која представља вас слободно јури кроз знак Стрелца, добро аспектована од стране Сатурна – све ви те одговоре на питања већ знате, одлуке су одавно донесене у вама – само је питање када ћете их спровести. Неки ће их спровести на спајање, неки на раздвајање. Слободне Ваге – па, тешко да ћете још дуго бити слободне. Прошлост и новитети вас руку под руку спопадају са свих страна....

Посао Планетарне позиције су такве да вас час враћају уназад, а час вас гурају да идете напред. Меркур у вашем знаку греши, касни, саплиће се. С друге стране, Венера, Сунце и Марс вас покрећу – дају вам снагу, вољу и елан, дају вам креативност и то да се из сваке компликоване ситуације ишчупате на најбољи начин и остварите добар резултат. Све оно што сте у протеклом периоду покренули почеће од ове недеље да даје праве резултате. Са оним што касните – пожурите, обавите. Финансије и поред свих тешкоћа – добро.

Здравље Углавном ситнији здравствени проблеми, најпре са дисајним органима, лумбалним делом кичме.

ШКОРПИЈА

Храна Час једете редовно, квалитетно....час вас ситуације и околности ухвате „у машину“ па заборавите на храну или глад задовољавате брзим оброцима или грицкалицама. Такође, ухватила вас је помама за слаткишима и не можете да је се отарасите никако....

Љубав То поље подсвести, тајни, недоумица – сувише је накрцано планетама да би Шкорпије могле да у својим емотивним релацијама функционишу опуштено и мирно. Што више „радите“ на томе да освестите и осветлите шта је то што вам прави проблем када је партнер у питању – лакше ће вам бити. Генерално гледано – однос са вољеном особом и не би требао да буде толико лош у овом периоду. Само видите шта ћете са тим тајнама и страховима....Слободне Шкорпије – можда сте слободне, али нисте слободне од сопствених мисли, сећања и прошлости. За сада ништа спектакуларно не можете урадити – није на вама да повлачите потезе.

Посао Исто као и у емотивном –и у пословном сегменту постоји оптерећење по многим питањима. Но, ту ви већ функционишете другачије. Знате да морате бити посвећени и одрадити своје обавезе и онда то и чините. С друге стране, финансијски сегмент се покренуо (нарочито код приватника) и сада вам то додатно даје мотив да и последње атоме своје енергије уложите у посао. Да је пред вама енергетски добар период – па и није, црпи вас. Такође, оптерећује вас однос надређених и према вама и према послу.

Здравље Мрљави сте, половични, доста истрошени енергетски.

СТРЕЛАЦ

Храна Требали бисте и даље да узимате доста течности, поготово чајева са лимуном, медом, ђумбиром. У већој мери конзумирајте поврће, поготово купус, броколи, кељ, бели лук. Смањите унос кромпира и махунарки. Избегавајте веће количине зачина, поготово љуто.

Љубав Е, сада та Венера у вашем знаку заиста почиње да ради за вас. И Сатурн у пољу покрета се од понедељка креће напред, мили – али се креће! Генерално гледано – никакве спектакуларне проблеме у својим емотивним релацијама не бисте требали да имате – осим ако сте изразито способни да их сами направите, али и за то би вам требало доста труда. Зато, врло прост савет – уживајте са особом коју волите, а ако вам баш баш дође да нешто покварите – не дајте себи! Слободни – прошлост, прошлост, ново, прошлост. Да ли ћете да се окрећете ка прошлости која је јача или ћете да дате шансу новитетима – то је већ ваша ствар.

Посао Јесте да се поље покрета покренуло, али није јурнуло – тај филм нећете скоро гледати са Сатурном у овом пољу – што би значило да од ове недеље све оно што сте у претходном периоду радили – почиње да се уобличује, помера и да даје резултате. Чак и ако сте од нечега одустали – можете схватити да су вам шансе поново отворене. Много тога ће се од ове недеље решавати, долазити на своје место, закључивати се. Обрадоваће вас у другом делу недеље и неке информације или папири које сте чекали дуго, предуго.

Здравље Ваша енергија се лагано враћа.

ЈАРАЦ

Храна Упали сте у период кедноличне исхране. А и ви једете преко воље, чисто да бисте имали нешто у стомаку. Живите на грицкалицама и неким брзинским оброцима, не на правој храни. Мењајте нешто. И вашем је знаку потребно доста чајева, доста витамина.

Љубав Владар вашег знака, планета Сатурн – од понедељка креће директним ходом у пољу вредности, материјалних и личних. У тим материјалним приоритетима сада имате склоност да више дајете себе – али не смете занемарити ни емотивни сегмент. Није ситуација са партнером сјајна, али се ствари ипак покрећу на боље. Једини проблем би могао да настане уколико сте у нечему тајном – нисам сигурна да ћете то на дуже моћи да сакривате од вољене особе. Слободни – ако сте у својој глави рашчистили са прошлошћу – онда у реду. Но, уколико нисте – ево сада имате шансу за поправни испит. И новитети постају актуелни.

Посао Час се слажете, час се не слажете са онима са којима функционишете на дневној бази. Битно је да сте ви стабилни, да знате шта хоћете и шта вам је циљ – и онда ћете лакше долазити до решења и до споразумевања. Важно је да пре него што одреагујете или нешто урадите – добро размислите и испланирате. Долазе вам информације или вести које најављују промене и покретање неких ваших планова или пројеката који су до сада били у застоју. Од ове недеље би и финансијски сегмент требао да крене ка стабилизацији.

Здравље Осетљивост дисајних органа.

ВОДОЛИЈА

Храна У једном дану – почистите све испред себе и стално сте гладни, стално нешто грицкате. У другом – прескачете оброке И немате апетит. На тај ваш апетит много утичу ваша расположења И то колико сте задовољни комплетном својом животном ситуацијом.

Љубав У ову недјељу улазите са Сатурном у свом знаку који је у директном ходу и истовремено у одличном аспекту са Венером која представља сама по себи љубав и уживање, али истовремено представља и комуникацију са особом коју волите. У преводу – пред вама су дани када ћете се лакше и лепше повезивати са партнером и када постоји шанса да решите и неке недоумице или несугласице из прошлости. Ово могу бити дани за уживање, па нека буде тако. Слободни – иако ће та прошлост још увек бити јако актуелна код вас, од ове недеље се отвара шанса и за нове контакте емотивне природе, преко пријатеља и друштвених мрежа.

Посао Све оно што су Водолије уложиле у посао у претходним месецима – сада би требало да им се врати и да резултат, па како је ко сејао – тако ће и жети. Генерално гледано – ово је добар период, нарочито за оне који сарађују са иностранством, али далеко од тога да ће и остали остати ускраћени за бенефите ове недјеље. То не значи да неће бити нервозе и кашњења, јер хоће свакако – али исто тако значи и да вам иду неке врло позитивне прилике, добре информације и сарадње. А нећете бити незадовољни ни финансијским сегментом.

Здравље Променљива расположења, осцилације енергије али и имунитета. Још увек су вам осетљиви дисајни путеви.

РИБЕ

Храна Мање меса, али зато више рибе – било да је она речна или морска – то ће итекако и вашем стомаку, али и вашем организму и здрављу пријати. Такође, не посежите за слаткишима сваки час, више се окрените воћу – нарочито цитрусима.

Љубав Неке ће се мисли и осећања ускладити у вама. Неке ће се праве речи пронаћи. Иако планете које показују и партнера и вас тренутно иду уназад и застају – и све то говори да ни једно ни друго нисте у бајном стању и расположењу – ипак у овој недјељи постоји та нит која вас спаја и враћа једно другом, која чини да се љепше и лакше споразумевате, да више дајете себе, емоцију и страст. Слободне Рибе – сем те прошлости која ће и на даље бити ставка број један у вашем емотивном животу, од ове недеље се отварају и прилике за нове љубави. Најпре ће оне ићи кроз пословни сегмент, али могу бити и преко друштвених мрежа, излазака.

Посао И ето Венере у добрим аспектима у вашем пољу каријере – да вас награди за заслуге из претходног периода, да вам отвори неке прилике и шансе, али и да вам једним делом да увид у оно што вас чека од краја ове године. Не могу да кажем да ће вам ова недјеља бити лагана, али ће бити ЛАКША. Тај ментални напор који морате да улажете у пословни сегмент постоји и даље, али ће ипак у данима који су испред вас све да се одвија брже и делотворније. Нисте још увек задовољни стањем у сегменту финансија. Али ћете бити.

Здравље Несаница, проблеми са спавањем. Такође – осетљивост зглобова и дисајних путева.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана