Велики недељни хороскоп: Лаву и Близанцима стиже већи новац, Овну тајна романса

ГС
Foto: Илустрација

Ево шта су вам звијезде намијениле наредном периоду

ОВАН

Посао

Прелазак Сунца, које управља вашим талентима, преко вашег знака чини вас предузимљивијим ако се бавите креативном или дјелатношћу у вези са спортом. Добар аспект са вашим владаоцем Плутоном, планетом моћи и новца, повољно утиче на ваше финансије ако сте рођени у марту. Старија особа ће крајем периода, покушати да вас успори и ограничи у нечему.

Љубав

Помрачење Мјесеца у Ваги, већ почетком периода, неповољно утиче на емотивни живот мартовских Овнова. До 29. марта, жене Овнови могу доћи у сукоб са вољеном особом због њене љубоморе и посесивности. Наглашено 12. поље, гдје се налази и Венера, владалац партнерских односа, доноси вам тајну романсу.

Здравље

Провјерите вид.

БИК

Посао

Коњункција вашег владаоца Венере и Сатурна у 11. астролошкој кући неповољно утиче на ваше финансије одлажући уплате које очекујете. Секстил Сунца и Плутона доноси вам подршку особа на положају. Избјегавајте непотребне трошкове до 29. марта. Меркур, владалац вашег посла и креативности, у опозицији са Месецом у Ваги чини вас склоним погрешним одлукама.

Љубав

Марс, владалац партнерских односа, ослабљен у Рибама, доноси трзавице са вољеном особом, које ће кулминирати око 30. марта, када се Марс буде приближио Сатурну. У вријеме помрачења Мјесеца у Ваги, 25. марта, могућ улазак у тајну везу са колегом или љекаром. Расправа са дугогодишњим партнером.

Здравље

Отицање ногу.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Сунце прелази преко Овна и 29. марта увече прави секстил са Месецом у Стрелцу, доносећи вам могућност зараде преко занимања која имају везе са краћим путовањима, трговином, интелектуалним дјелатностима. Због ослабљене позиције Марса близу Сатурна, у астролошком пољу каријере, мајски Близанаци ће крајем периода изненада морати да мјењају дио својих планова.

Љубав

Помрачења Мјесеца у Ваги, 25. марта, женама Близанцима доноси проблеме на емотивном плану што до краја недеље доводи до постепеног захлађења односа са вољеном особом. Позиција вашег владаоца Меркура и Нептуна, који управља партнерским односима, наговјештава сусрет преко интернета.

Здравље

Опасност у саобраћају.

РАК

Посао

 Прелазак Сунца (владаоца вашег посла) преко Нептуна и улазак у астролошку кућу каријере где се већ налази астериоид Голд, ове недеље доноси вам увећање прихода. Планета акције, Марс, близу Сатурна у Рибама, одговара вам ако сте због посла присутни у јавности или се бавите адвокатуром, модом. Позиција Месеца, 27. марта, доноси успјех умјетницима и спортистима.

Љубав

Помрачења Мјесеца у кући приватног живота, 25. марта, доноси проблеме, нарочито женама, у односу са вољеном особом. До 29. марта, могућ је сусрет са старом симпатијом, чијем ћете шарму тешко успјети да одолите. Слободни Ракови, на краћем путу, предавању или семинару, могу да упознају атрактивну особу.

Здравље

Провјерите хормонски статус.

ЛАВ

Посао

Ваш владалац Сунце прелази преко деветог астролошког поља и ове недеље прави сјајан аспект са Плутоном, планетом новца, доносећи вам лјепу зараду преко занимања у вези са путовањима, образовањем, као и нове контакте са странцима. Са коњункцијом Марса и Сатурна у Рибама, крајем периода, требало би да избегавате ризичне финансијске трансакције и трошкове.

Љубав

Помрачења Мјесеца у Ваги, 25. марта, наговештава одлазак на краћи пут са особом коју упознајете преко посла. Наглашено астролошко поље страсти, јулским Лавовима, до краја недјеље доноси љубавни занос, а августовским позив од старе симпатије. Партнер показује знаке посесивности и љубоморе, пишу Новости .

Здравље

Вријеме је за рекреацију.

ДЈЕВИЦА

Посао

Владалац ваше интуиције, Сунце, прелази преко астролошке куће финансија и образује сјајан аспект са Плутоном у кући посла, доносећи вам зараду преко контаката са странцима. Одговара вам позиција вашег владаоца Меркура који управља и вашом каријером, ако радите у медијима или се бавите јавном делатношћу, адвокатуром, модом. Послушајте савет Шкорпије.

Љубав

Почетком периода, слободне Девице очекује страствени сусрет са Рибама. Марс у седмој кући доноси расправе и захлађење односа са вољеном особом. У време помрачења Мјесеца у Ваги, 25. марта, можете да упознате сензибилну Рибу преко пословних контаката. Добијате романтичну поруку од Бика.

Здравље

Чувајте се инфекције.

ВАГА

Посао

Преко седмог астролошког поља прелази Сунце и прави добар аспект са Плутоном, доносећи вам популарност, ако радите у медијима, бавите се интелектуалном или дјелатношћу која подразумева краћа путовања. Ваш и владалац ваших финансија, Венера, близу Сатурна, упозорава на ванредне трошкове. Мјесец у Стрелцу, 29. марта, доноси вам одлазак на краћи пословни пут.

Љубав

Помрачење Месеца, 25. марта, септембарским Вагама доноси проблеме због партнерове љубоморе и посесивности. Позиција Марса, владаоца партнерских односа, крајем недеље, наговјештава познанство са колегом. У другој половини седмице, могућ сусрет с неким од кога вас дијели већа разлика у годинама.

Здравље

Промијените начин исхране.

ИКОРПИЈА

Посао

Владалац ваше каријере, Сунце, у астролошкој кући свакодневних послова прави добар аспект са вашим владаоцем Плутоном, доносећи вам увећање прихода преко приватног бизниса, услужних дјелатности и алтернативних видова лечења. Позиција вашег владаоца Марса близу Сатурна у Рибама, крајем периода, одговара спортистима и уметницима. Послушајте савјет Риба.

Љубав

Наглашена кућа љубави, у првом дијелу седмице, наговештава могућност обнове везе са воденим знаком. Шкорпије које су у браку или дужој вези, очекује захлађење односа са партнером. Помрачење Мjесеца у пољу тајни, 25. марта, најављује могућност уласка у турбулентну романсу са заузетом особом.

Здравље

Проводите више времена у природи.

СТРИЈЕЛАЦ

Посао

Сунце, које управља вашим талентима, у астролошком пољу креативности, образује сјајан аспект са Плутоном, доносећи успjех умjетницима и спортистима преко контаката са странцима. Спој Венере и Сатурна, планета новца и ограничења, током овог периода, неповољно утиче на ваше финансије. Због позиције вашег владаоца Јупитера, можете да зарадите преко некретнина.

Љубав

Марс се приближава Сатурну у пољу приватности, доносећи вам проблеме у дому и породици. У вријеме помрачења Месеца у Ваги, 25. марта, на краћем путу, вашу пажњу може да привуче занимљива особа. Меркур, владалац партнерских односа, наговјештава упознавање са ватреним знаком, преко интернета.

Здравље

Пазите се за воланом.

ЈАРАЦ

Посао

Нептун, симбол маште, близу Сунца у четвртом астролошком пољу одговара Јарчевима који се баве самосталном дјелатношћу у оквиру свог дома. Средином седмице, требало би да послушате савјет Рака. Крајем периода, Марс се приближава вашем владаоцу Сатурну у пољу бизниса и договора, доносећи вам зараду преко креативних и послова у било којој вези са спортом.

Љубав

Аспекти Плутона, симбола страсти, у вашем знаку, доносе вам удварање харизматичне особе која ће све покушати како би вас освојила. У време помрачења Мјесеца у Ваги, 25. марта, могуће су трзавице са брачним или дугогодишњим партнером. Крајем недеље, захлађење односа са воденим знаком.

Здравље

Пазите се у саобраћају.

ВОДОЛИЈА

Посао

Секстил између Плутона у вашем знаку и Сунца у трећој астролошкој кући, доноси вам увећање прихода преко краћих путовања, писања или интелектуалних дјелатности. Због наглашеног астролошког поља посла, ове седмице можете да очекујете понуде за исплативе аранжмане са странцима из прекоокеанских земаља. Средином седмице, послушајте савјет једног Стрелца.

Љубав

Меркур, задужен за ваш љубавни живот, близу астероида Карма у кући флерта, доноси вам контакт са старом симпатијом. Слободне Водолије, у неком клубу, увече, средином периода, могу да упознају некога о коме неће престајати да размишљају. Добијате романтичну поруку од Близанаца.

Здравље

Зубобоља.

РИБЕ

Посао

Ваш владалац Нептун, близу Сунца у другом астролошком пољу, доноси вам нове шансе за увећање прихода преко посла са странцима из земаља њемачког говорног подручја. Венера, планета новца, у вашем знаку прави добар аспект са вашим сувладаоцем Јупитером, доносећи инспирацију уметницима и мотивацију спортистима. Крајем периода, могуће одлагање неког аранжмана.

Љубав

Са четири планете у вашем знаку, омиљени сте и популарни па ће многи ове недеље пожелити да се нађу у вашем друштву. Меркур, владалац партнерских односа, близу астероида Карма, доноси вам обнову контакта са неким с ким сте некада били врло блиски. Помрачења Мјесеца у кући страсти, 25. марта, уноси тензију у однос са брачним или дугогодишњим партнером.

Здравље

Чувајте се инфекција.
























 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана