Велики љетњи љубавни хороскоп

ГС
Велики љетњи љубавни хороскоп

Љето је вријеме за љубав, а уколико желите да знате какве ћете бити среће током љета провјерите што звијезде кажу за сваки од знакова Зодијака

Ован

Иако није у складу са вашом нарави, ви желите више од страсти у свом љубавном животу. Млади Мјесец 9. јула ће вас подстаћи да се преиспитате за чиме чезнете у животу. Очекујте удвараче 13. јула током годишње коњункције Венере и Марса, и 8. августа, за време младог Мјесеца у Лаву. Ти спојеви могли би довести до праве везе прије 22. септембра. Ако сте већ у вези, с партнером ће ствари постати топле и њежне током љета.

Бик

Желите нешто више од љубави - истинско партнерство у којем се можете да повежете са својом љубави на дубље начине него што сте икад мислили да је могуће. С обзиром на то да су пријатељство и узајамно поштовање темељ ваше везе, биће вам лако да се повежете 13. јула, када се Венера и Марс сједине у Лаву.

Близанци

Крај ретроградног Меркура 22. јуна и пост-ретроградно раздобље 7. јула отвориће врата новим везама. Бићете жедни узбуђења и жељећете да упознате занимљиве људе 13. јула током коњункције Венере и Марса у Лаву. Будући да сте веома друштвени, тешко да ће вас ико спречити у истраживању и повезивању са супер људима.

Рак

Љубав је овог љета у ваздуху. Ракови, мораћете да престанете да користите манипулације да бисте добили шта желите или се држати уз људе који не поштују ваше границе. Постављање строгих граница 1. јула када се Марс и Сатурн супротстављају, преокренуће енергију и омогућити вам да промените смјер односа током младог Мјесеца у Раку 9. јула. Ствари могу да постану боље ако минимизирате драму и опустите се.

Лав

Почетком љета, чуваћете своје срце. Тек 13. јула када се Венера и Марс поравнају у вашем Сунцу, почећете да упознајете нове људе. Разлог је тај што пролазите кроз велике промјене у типу партнера којег привлачите, а у посљедње вријеме јасно је вас занимају само озбиљне везе. Једини датум на који треба припазити је 1. август када се Марс и Сатурн међусобно супротстављају на небу.

Дјевица

Одбрана ваше симпатије или партнера узеће данак са неким пријатељима, јер ћете почети да се повлачите због њихових критика. Умјесто да се усресредите на негативност, отворите своје срце за развој свог односа 21. јула и 11. августа. До краја љета имаћете осећај као да сте у потпуности проширили своје срце. Пуни Мјесец Риба 20. септембра је вријеме за размишљање и романтику са својим партнером и нуди вам прилику да успјешно уђете у јесен са својом везом.

Вага

Ваш шарм је на врхунцу 27. јуна када Венера улази у Лава. Пожелећете да кокетирате с многим људима које сретнете. Нека ваше опције буду отворене и немојте улетети у везу с првом особом с којом кликнете. Ако сте у вези, очекујте побољшање у јулу посебно око 13. јула, када постоји страсна коњункција Венера-Марс, 21. јула, када се романтична Венера премешта у Дјевицу и 16. августа када се Венера пресели у Вагу. То је време да ствари подигнете на вишу ниво и препустите се свом партнеру.

Шкорпија

Овог љета нећете тражити сјајну романсу, али забављаћете се показујући најновију симпатију на Инстаграму свим својим пријатељима. Само будите свесни да ће та занесеност до 19. августа постати више од пуке љетне романсе, због Уранове ретроградности која вас потиче да ријешите проблеме у вези. Ако сте већ у вези, имаћете битне вијести о животној промјени које ћете подијелити са својом породицом и пријатељима 8. августа за вријеме младог Мјесеца у Лаву.

Стријелац

Доживећете осјећај емоционалног олакшања оног тренутка кад ретроградни Меркур заврши 22. јуна, а још дубљу смиреност кад 7. јула напусти пост-ретроградну сијенку. Сви ваши тренутни проблеми с везом нестаће, као и досадни бивши који су се поновно појавили током протеклих неколико седмица. Ако сте тада слободни, Раков млади Мјесец 9. јула идеално је време за претраживање апликација за парове. Можда ћете сусрести симпатију 13.јула када поравнање Венере и Марса донесе привремену везу. Засад се забављајте и необавезно излазите. Међутим, око плавог Мјесеца 22. августа, повезаћете се с неким на даљину.

Јарац

Почетак љета означиће кулминацију ваших напора да пронађете љубав. Ипак, ваша романса из снова биће тестирана неколико пута овог љета. Супротстављени Венера и Плутон 23. јуна и пуни Месец у Јарцу 24. јуна биће датуми када ће вам веза бити на тесту. Кључно је да научите да поставите јасне границе у својој вези, а то ћете успети до новог Мјесеца у Раку 9. јула. Након тога, све ће ићи 'као подмазано'.

Водолија

Због претераних компромиса у вези, осјећате како не добивјате довољно љубави. Веза Венере и Марса 13. срјула у Лаву доводи вас до спознаје да сте превише давали, а добили премало. Равнотежу ћете остварити 8. августа када је млади Мјесец у Лаву. Опуштени и смирени приступ током пуног Мјесеца у Водолији 23. јула и плавог Мјесеца у истом знаку 22. августа вратиће вас у ваше познато стање што се тиче састанака.

Рибе

Коњукција Венере и Марса 13. јула мотивише вас да са својим симпатијама или партнером разговарате о својим осјећајима и кренете за оним што желите. Престаћете јефтино да продајете своје срце и повећаћете своју преданост. Ако сте слободни, љубав ћете пронаћи онда када је најмање очекујете, 21. јула кад Венера уђе у Девицу. Али пазите да успорите јер ће се ствари почети да одвијају пребрзо, пишеRefinery29.com, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана