Велики емотивци: Ови хороскопски знакови веома су осећајни и лако им се ломи срце

ГС
Foto: Илустрација

Понекад осјећајност и осјетљивост могу да буду лоша ствар па чак и најмања ствар може да вас повриједи али, супротно учесталом мишљењу, то не значи да сте слаби.

Кад сте осјетљива особа, стално сте свјесни своје околине и врло сте савјесни. Према астрологији, постоје четири хороскопска знака који су врло осјетљиви.
 

Близанци

Близанци претјерано размишљају и на њих околина лако може да утиче. Ако се неко кога познају не осећа добро, Близанци ће се почети да се осећају немирно и постаће им дужност да их развеселе и помогну им да се осјећају боље.

Рак

Ракови осјећају све прејако и интензивно. Лако се забрину због малих и безначајних ствари, па се често осјећају под стресом и оптерећује их тежина њихових емоција.

Дјевица

Девице имају око за детаље. Увијек су свјесне своје околине и могу да закомпликују ситуације претјераном маштом у својим опажањима.

Риба

Рибе су врло осетљиве јер им је јако стало до других људи. Емпатичне су и саосећајне. Интуитивне су и пажљиве па се труде да се људи око њих осјећају пријатно, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана