Важни астролошки датуми у 2024. години

GS
Foto: Freepik

Полако се ближимо крају године и вријеме је да сумирамо утиске - шта смо преживјели, али и размишљамо и шта нас све чека у будућности.

У 2024. години чека нас доста астролошких дешавања према писању "Астрофаме УС", а у наставку погледајте шта посебно чека који знак Зодијака.

21. јануара Плутон улази у Водолију

Плутонов улазак у знак Водолије доноси већу отвореност и слободу, подстичући прогресивне промене, али такође може створити потенцијално експлозивну ситуацију.

14. фебруара коњукција Марса и Плутона у Водолији

Кон‌јункција Марс-Плутон у Водолији стимулише револуционарну енергију, подстичући нас да постанемо храбрији и интелигентнији.

22. марта коњукција Венере и Сатурна у Рибама

Кон‌јункција Венера-Сатурн у Рибама поставља вас пред емотивну дилему: између жеље да слободно дате љубав и страха од разочарења. Ваш изазов биће да пронађете равнотежу.

10. априла Марс и Сатурн у коњукцији у Рибама

Коњукција Марс-Сатурн у Рибама указује на борбу између залета и суздржаности, што може довести до напетости и промјенљивог расположења. Избјегавајте тешке ситуације и конструктивно усмерите своју енергију.

21. априла Јупитер и Уран у кон‌јункцији у Бику

Кон‌јункција Јупитер-Уран у Бику подстиче амбицију, ауторитет и могућности. Немојте се плашити да потврдите своју вољу да постигнете циљеве.

29. априла Марс и Нептун у кон‌јункцији у Рибама

Кон‌јункција Марс-Нептун у Рибама подстиче машту и жељу за бјекством, док појачава емоције, што може довести до неорганизованих радњи.

23. маја Јупитер у Бику у секстилу са Нептуном у Рибама

Секстил између Јупитера у Бику и Нептуна у Рибама фаворизује друштвену хармонију, толеранцију и прилагодљивост, олакшавајући интеграцију у различите тимове.

2. јуна Јупитер у Близанцима прави тригон са Плутоном у Водолији

Јупитер у Близанцима и Плутон у Водолији праве тригон и то појачава вашу интуицију и убедљивост, омогућавајући вам да стратешки подијелите своју визију без наметања ауторитета.

4. јуна Сунце и Венера су у кон‌јункцији у Близанцима

Коњукција Сунце-Венера у Близанцима стимулише завођење, флерт и умјетничко изражавање, фаворизујући лагано, разиграно вођење љубави. Одлично вријеме за упознавање нових људи и јачање постојећих веза.

15. јула Марс и Уран биће у кон‌јункцији у Бику

Кон‌јункција Марс-Уран у Бику подстиче смјелу, иновативну енергију, али би требало да се чувате импулсивности и нервозе.

15. августа Марс и Јупитер су кон‌јункцији у Близанцима

Кон‌јункција Марс-Јупитер у Близанцима подстиче смјелост и самопоуздање, што доприноси финансијском и професионалном успјеху. Чувајте се импулсивности која може довести до грешака у процјени.

19. августа Јупитер у Близанцима прави квадрат са Сатурном у Рибама

Овај аспект може створити напетост између амбиција и наметнутих граница, изазивајући незадовољство и контрадикцију у вашим жељама.

3. септембра Плутон се враћа у Јарца

Овај прелазак Плутона из једног у други знак јача одлучност и истовремено подстиче интроспекцију и решавање старих проблема. Стрпљење и упорност ће бити ваши савезници.

15. септембра Венера у Ваги прави тригон са Јупитером у Близанцима

Аспект фаворизује хармонију и проширење у свим односима, отварајући пут за романтичне веридбе или узбудљива путовања. Самци, очекујте дубоку интелектуалну везу.

8. октобра Венера у Шкорпији прави тригон са Марсом у Раку

Венера у Шкорпији и Марс у Рака праве тригон што појачава емоције, буди сензуалност и распламсава страст у односима.

14. октобара Сунце у Ваги прави тригон са Јупитером у Близанцима

У овом дану харизма и елоквенција ће бити стимулисана фаворизујући друштвену интеракцију и убеђивање. Савршено је вријеме да проширите своју мрежу људи.

3. новембра Марс у Раку прави опозицију са Плутоном у Јарцу

Опозиција између Марса у Раку и Плутона у Јарцу могла би да створи тензије и борбу за моћ. Покушајте да останете мирни и избјегавајте непотребну агресију.

20. новембра Плутон се враћа и остаје у Водолији 20 година

Плутон у Водолији подстиче иновације и слободу, али може донијети и неочекиване преокрете.

24. децембра Јупитера у Близанцима прави квадрат са Сатурном у Рибама

Квадрат између Јупитера у Близанцима и Сатурна у Рибама може изазвати промјене расположења и препреке. Останите стрпљиви и прилагодљиви, преноси Telegraf.rs

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана