Ваш хороскопски знак открива шта је најљепше на вама

Агенције
Ваш хороскопски знак открива шта је најљепше на вама

Свако од нас воли одређени дио тијела и на њега посебно обраћа пажњу. То може да буде условљено и хороскопским знаком у ком сте рођени.

Та карактеристика одражава наш животни циљ и пут којим желимо да идемо, а осим другима, и нама се највише свиђа.

Ован

Овновима су главни адут обрве. Уз све остале заносне ствари на особама рођеним у овом знаку, обрве су ипак најупечатљивије. Њима најбоље изражавате своје емоције и расположења с обзиром на то да сте знак пун енергије и снаге. Ипак, Овнови су прилично осетљиви, а када не знају ријечима, најбоље то покажу мимиком обрва.

Бик

Биков изглед врти се око његових усана. Физички типови жељни додира и тјелесне пажње, особе рођене у овом знаку познате су по својим неодољивим уснама, посебно када је ријеч о размијењивању њежности у којима оне могу да буду јако секси.

Близанци

Близанци могу да буду срећни и захвални на добром тену који је њихов најјачи адут. Како су живахни и увијек у покрету, неријетко имају благо румене образе, али чисто и сјајно лице које мало ко неће запамтити. Такође, Близанци имају срећу јер увијек изгледају младолико, а захваљујући њиховом тену, мало ко би им приписао године које заиста имају.

Рак

Ракови могу да се похвале заносним торзом. Њихова саосјећајност и интуиција извиру баш из тог дијела тијела. Иако им је природно дат, особе рођене у знаку Рака увијек воде рачуна да им торзо остане заносан, исклесан.

Лав

Лавове карактерише лијепа коса. Баш као што и пристаје њиховом знаку, ове особе имају бујну и здраву косу која идеално одражава њихову благу узвишеност, самопоуздање и доминацију којој теже. Кад год се нађе у просторији, Лав ће увијек плијенити пажњу косом као из часописа.

Дјевица

Дјевице имају лијепу кожу, а на њену негу одвајају много пажње и времена. Њихова кожа увијек мирише и веома је глатка, због чега често без пуно напора изгледају свјеже и младолико па би други могли да им позавиде гдје год се појаве.

Вага

За Вагама се мало ко неће окренути с обзиром на то да имају најбољу задњицу међу свим знаковима. Тај атрибут одражава њихову љубазну и нежну нарав, а потреба да теже складу и балансу види се и у томе што пазе да им предњи и задњи дио тијела буду једнако заносни.

Шкорпија

Шкорпионима је најјача карта њихова “ерогена зона”. Људи рођени у овом знаку свесни су моћи коју посједују па знају како да је најбоље искористе. Али свој главни атрибут, “ерогену зону” ипак чувају само за посебне особе којих, наравно, нема пуно.

Стрелац

Леђа су оно што се људима највише свиђа на тијелу Стрелца. Жене рођене у овом знаку радо посежу за хаљином отворених леђа, док мушкарци воле да се скину и ходају без мајице јер заиста имају чиме да се похвале. Снага коју имају у својим леђима даје им способност вишесатног сједења када је то потребно, али и дугог и напорног ходања које није најдража ствар другим знаковима.

Јарац

У ноге Јарца немогуће је не гледати. Било ходање или плесање, њихове ноге створене су за кретање, а сваког ће оставити без даха. Осим тога, снага им лежи управо у том дијелу тијела па ће показивањем ногу увијек моћи да добију све што желе или освоје особу која им је запала за око.

Водолија

Водолије имају лијепа стопала. Како увијек трче према слободи, али и успјеху, стопала су им најјачи адут, а код особа рођених у овом знаку редовно су његована и као са рекламе. Осим физички, Водолије у глави свакодневно ходају хиљаде корака па не чуди што се то одражава и на најнижем дијелу њиховог тијела.

Рибе

Очи Риба су посебне. Како је ријеч о најемотивнијем хороскопском знаку, њихова душа се заиста пресликава у њиховим очима. Продорним погледом лако могу да освоје и оне најтврђе, а мало је оних који се у њихове очи неће дубље загледати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана