Вага, Рак, Јарац или Лав: Да ли знате ко је најиритантнији хороскопски знак?

ГС
Вага, Рак, Јарац или Лав: Да ли знате ко је најиритантнији хороскопски знак?

Сви имамо неке своје "бубице" које другима иду на нерве. Астролози тврде да на њих чак утиче и хороскопски знак у којем смо рођени.

Сваки знак има неке особине, кажу, које други знакови, ако су присиљени заједно да живе и да се друже, не могу да разумију. Неки су непоштени, други лако крше обећања, трећи су неуредни...1. Рибе

Означене су као најиритантнији знак хороскопа и то зато што врло често заборављају да други не доживљавају ствари осјећајно попут њих. Пречесто отварају душу другима, а онда се шокирају кад заврше повријеђени. Константно зависе од подршке пријатеља и чланова породице, који су њихове тужне приче чули милион пута.

2. Близанци

Никад вам неће искрено рећи шта мисле и осећају, јер чак ни они то не знају. Прилагођавају своју личност према потреби, како би их други сматрали што привлачнијим. Никад не можете бити сигурни да ли је Близанац искрен или вас само заводи како би добио оно што жели.

3. Ован

Овном влада Марс, бог рата. Не желе нон-стоп да глуме шефове и да се буне, али неће се ни извињавати кад претерају у томе. Знају шта желе и то ће хтети да остваре без обзира на све. Они су вође, никад следбеници. Иако се то чини као лепа особина, односи Овнова с другим људима брзо се претварају у битке.

4. Девица

Опсесивне су, избирљиве и осетљиве. Често су песимистичне јер више од других примећују све начине на које би ствари могле да крену по злу. Они су онај хороскопски знак који слаже "то-до" листе и стално организује ствари. Додуше, једном кад закључе да их људи доживљавају и прилагођавају се њима, показаће и своју нежну, опуштену страну.

5. Шкорпија

Шкорпије су на лошем гласу јер често имају тајне, манипулишу и склони су драматичности. Тешко је приближити им се, а као што не бисте желели да будете близу бићу по којем носе име, понекад ни Шкорпијама не желите да се приближите.

6. Стрелац

Код Стрелаца се све врти око забаве. С њима никад није досадно, но они једноставно не знају да препознају кад су ствари престале да буду забавне и постале озбиљне. Отвореног су ума, брутално искрени и увек траже нову авантуру. Иако покушавају да одрже дуге везе с онима до којих им је стало, ако не можете да држите њихов темпо, оставиће вас иза себе.

7. Водолија

Водолије су страствени око пуно ствари, желе да цео свет буде боље место за све. Нажалост, буквалисти су по том питању. Иако воле људе, не могу да остваре одличне односе с индивидуалним примерцима. Често су дистанцирани, не тешки. Ако не можете да кликнете с њима, само идите даље, они вам то неће замерити.

8. Бик

Бикови су слични Раковима, прилично су територијални и заштитнички настројени према сваком ко им је драг. Поуздани су, али су јако тврдоглави. Нема смисла расправљати с њима једном кад нешто одлуче.

9. Рак

Веома су емотивни, а врло често запну у својим емоцијама. Јако су везани за своју породицу и пријатеље, па ће урадити све за оне које воле. Кад схвате да цијените оно што раде, још ће се више трудити.

10. Вага

Површне су, драже су ми раскошне забаве и бљештавило од дубљих веза и осјећаја. Обожавају лепоту око себе па ће се заиста потрудити да се сви до којих им је стало налазе у лијепом окружењу.

11. Лав

Лавови једноставно морају да буду у центру пажње, али нису себични. Једноставно воле да су сви погледи на њима и да их сви хвале. Једном кад им се та потреба испуни, посветиће се другим људима.

12. Јарац

Јарчеви су фокусирани на практичност и ефикасност, што ће се некима чинити злобним, но њима није циљ да повреде друге. О свему размишљају дугорочно па ако су помало окрутни док размишљају о продуктивности и сигурности, немојте им замерити. Испод хладне спољашности крије се одана душа на коју увек можете да рачунате.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана