Увијек траже потврду околине: Ова три хороскопа знака су најнесигурнија

ГС
Foto: Илустрација

Ови људи сумњају у себе и своје способности иако за то немају реалног разлога, због чега се често ослањају на мишљење оних које сматрају јачима од себе.

Такви људи најчешће су рођени у овим знаковима:

Рак

Ракови су несигурни и емотивно осјетљиви. Веома им је стало до мишљења других људи и склони су све коментаре да схвате лично, а чак и малу конструктивну критику могу доживјети као напад. Ови људи стално увјеравају породицу и пријатеље да су довољно добри како би се осјећали сигурно и заштићено.

Дјевица

Дјевице су познате по интелигенцији и критичности према другима, па је можда изненађујуће да су заузеле високо мјесто на овој листи. Ипак, ови су људи највише критични према самима себи и држе се највиших, а понекад и немогућих стандарда. Њихова перфекционистичка природа и стално преиспитивање својих ријечи и поступака руше им самопоуздање и чине их једним од најнесигурнијих знакова.

Вага

Ваге су неодлучне по природи, а самим тиме и несигурне. Оне се желе да сваком свиде, али боје се да их људи не би толико вољели када би изразиле своје мишљење и заузеле се за себе. Ваге увијек желе да задовоље већину и да добију друштвено одобравање јер нису сигурне у своју процјену, због чега су и доспјеле на ову листу, пише Супержена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана