Увијек ће изгледати млађе него што јесу: Ова три знака стално изненађују људе

ГС
Foto: Илустрација

Они често изгледају пуно млађе него што имају година и задржавају младолик изглед без обзира на оно што им пише у крштеници, а то има везе и са животном енергијом и ставом.

Колико неко доживљава некога "старим" или "младим" не зависи само од изгледа особе, него и о њеној харизми и карактеру. Они који задрже своју младеначку знатижељу, животно весеље, дете у себи...чак и кад старе, често остављају утисак да су млађи од својих година. Ево на које се хороскопске знакове то односи 100 посто.

Близанци: Животна лакоћа им је урођена

Близанци су врло весели и бистри људи који никада у потпуности не губе своју дјечју лакоћу. То им увелико користи, јер се овај хороскопски знак чини другима пуно млађим. Осим тога, овај хороскопски знак не бежи ни од чега када је мода у питању те се такође усуђује да носи шарене и јарке боје. Уз овај модни трик особе рођене у знаку Близанаца могу изгледати неколико година млађе у трен ока.

Водолија: Не схватају живот преозбиљно

Водолије живот не схватају превише озбиљно и обично пролазе кроз свакодневицу с пуно спонтаности. Радије уживају овде и сада, те потпуно упијају сваки тренутак. Њихов безбрижан став у комбинацији с њиховом отвореном и шармантном природом лако их чини неколико година млађима. Сви можемо извући поуку из овога.

Вага: И изглед и унутрашња равнотежа

Особе рођене у знаку Ваге придају велику важност свом изгледу, због чега већ од малих ногу у себе полажу пуно бриге и времена. Строга рутина нјеге коже се исплати, јер чини да хороскопски знак изгледа пуно млађе – чак и у старијем добу. Али, није у питању само њихов изглед, него и унутрашња равнотежа осигурава да боре избјегавају овај хороскопски знак, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана