Упозорење астролога! Чувајте се ових датума у децембру

ГС
Упозорење астролога! Чувајте се ових датума у децембру

Дани до краја године биће нешто тежи, а један од њих ће бити посебно опасан. Према астролозима, у посљедњем мјесецу ове године посебно ће до изражаја доћи четири изазовна датума за сваки знак зодијака.

У тим данима посебну пажњу требало би обратити приступање проблемима, људима и проналаску добрих рјешења. Ваља, такође, бити посебно опрезан са реакцијама на друге људе и ситуације.

Четири незгодна датума у децембру

6. децембар - Меркур улази у знак јарца

Меркур у јарцу мотивише људе на тајновитост. Због тога можете, од тог датума па све до краја године, очекивати слабију продуктивност на послу.

Осим тога, елемент земље ће имати лош утицај на ток информација па се у том периоду чувајте трачева и гласина, посебно 6. децембра.

10. децембар – Венера улази у знак јарца

Након Меркура и Венера улази у знак Јарца због чега ће се многи лошије осјећати, а дани до краја године чиниће се некако тежима.

Посебно опрезни будите на сам 10. децембар јер ће га обиљежити израженија похлепа људи, себичност и неки немир који ће замијенити дотадашњи осјећај сталожености.

21. децембар – зимски солстициј

Зимски солстициј донијеће са собом мало нервозе. Сунце ће препустити доминацију Мјесецу, а Мјесец у опадању биће на тај дан у знаку стријелца. 

Таква позиција има врло негативан утицај на енергију Мјесеца па ће дан бити непредвидив и тежак. Многи људи би се могли понашати агресивно и неповјерљиво.

29. децембар – најопаснији дан у мјесецу

Тај дан ће обиљежити два важна догађаја одједном.

Први је почетак ретроградног кретања Меркура који је већ у неповољном положају Јарца па би проблема могло бити више него иначе.

Због тога пазите како разговарате с непознатим особама и никоме не говорите шта планирате у 2023. години.

Други важан догађај је то што ће Меркур и Венера 29. децембра бити у међусобној конјункцији. У том периоду би требало да се суздржите од било какве агресије и бесконачног размишљања о прошлости.

На тај дан људи могу постати више осветољубиви, негативни и непредвидиви. Због тога је боље бити на опрезу и суздржавати се од сукоба, преноси Атма.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана