У овом хороскопском знаку је највише милијардера

Агенције
У овом хороскопском знаку је највише милијардера

Људи који вjерују у хороскоп кажу да звијезде могу да превиде све.

А сада, нови подаци сугеришу да би хороскоп чак могао да прогнозира да ли ће неко да постане милијардер. Од свих знакова, људи рођени у једном ватреном и јаком знаку су се показали као најбројнији међу милијардерима. Ријеч је о Лавовима.

Истраживачи из британског пословног савјетовалишта “Adview” су открили да је од свих милијардера на недавно објављеном попису Фортуне 400 било највише Лавова. Укупно је на списку било 28 милијардера који су по хороскопском знаку Лавови. Бик је на другом мjесту, са 24 милијардера, а следи их Вага, са 23. Најмање милијардера су Овнови, само њих 12.

Ево списка:

Лав: 28

Бик: 24

Вага: 23

Водолија: 22

Близанци: 21

Дjевица: 21

Јарац: 21

Рибе: 21

Рак: 20

Стрелац: 18

Шкорпија: 16

Ован: 12

Аналитичари већ годинама прате однос између мjесеца рођења и успjеха. Недавно су на Универзитету у Торонту открили да бебе рођене у септембру имају највећу шансу да се осjећају самоувjерено и да иду на факултет, као и најмање шансе да заврше у затвору.

То је нешто другачије од онога што је открило истраживање милијардера. Септембарске бебе су или Дjевица или Вага, које су се на лествици милијардера сврстале на треће и пето мjесто, пише Рајдерс Диџест.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана