У наредних 15 дана ови знаци ће коначно наћи праву љубав!

ГС
У наредних 15 дана ови знаци ће коначно наћи праву љубав!

У наредних 15 дана два знака Зодијака пронаћи ће праву љубав.

ЈАРАЦ

Ви сте први знак који ће имати ту срећу да у наредних 15 дана упозна особу која му је сродна душа. Шанса да ваш први сусрет буде љубав на први поглед је велика и у то нема нимало сумње.

Ако сте сада у вези, и ако нисте срећни, ако просто осјећате да то није то, и да је љубав постала навика, крените даље. Будите искрени и фер према партнеру и реците му да вам је драг, али да то више није емоција од прије. Јер, само ако будете искрени  и храбри, можете да кренете даље и нађете своју срећу. То ће бити санса и за другу особу да је она нађе.

Ово је прилика да слушате своје срце јер оно најбоље зна ко је права особа за вас. А када вам се сретну погледи, само се препустите. Права љубав се увијек деси онда када се најмање надамо. Сада је вријеме за вашу праву љубав, за нове шансе, за срећу… Ви сте примјер да постоје  људи који дуго чекају на срећу, али када им се она деси тада схвате и да је вриједило. Мислите о томе, јер  је ово период када је могуће да ваше жеље постану ваша стварност.

ЛАВ

Ви сте знак који је већ срео своју сродну душу. Ви то знате. Добро вам је познато ко је особа према којој гајите емоције, и ко је особа крај које желите да остарите. Проблем је што сада нисте  заједно, али само је питање времена када ће коначно и то да се промијени. Пред вама су дани када ће вам  судбина дати још једну шансу. Током наредних 15 дана ви ћете ту особу поново срести.  Мислићете да је то случајан сусрет, али знајте да ништа није случајно.

Искористите ту шансу.  Дајте тој особи до знања колико вам је заправо стало до ње. Она свакако осјећа да ви нисте равнодушни, али наравно да исто као и ви сумња да  за вас постоји још један почетак. Сродне душе се увијек пронађу, можда се то некада деси касније него сто би смо ми жељели, али, свакако, то се деси када је право вријеме.

Немојте крити оно што осјећате. Истина је да овог пута морате да заборавите на свој понос, али оно што је вазно јесте да ће вас он одвести ка вашој срећи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана