У љубави су увијек срећни: Зашто су звијезде наклоњене овим знацима хороскопа?

ГС
У љубави су увијек срећни: Зашто су звијезде наклоњене овим знацима хороскопа?

Сви ми имамо пријатеље који бирају партнере који им не одговарају или нису добри за њих. С друге стране, имамо и оне чији је партнер фин, пажљив и односи се према њима с поштовањем.

 

Неки су хороскопски знаци посебно срећни у љубави. Ево којим су знаковима зодијака звезде посебно наклоњене када је ријеч о романси и избору партнера.

Јарац

Иако су Јарчеви познати по томе што су опрезни, они изгледа имају шесто чуло када се ради о љубави. Они проучавају људе и могу направити разлику између особе која се претвара да је фина и оне која то заиста јесте. Јарчеви имају уврнут смисао за хумор и желе да то има и њихов партнер. Уз себе желе некога ко ће их подржати у време кризе, ко ће моћи да их насмеје и с ким ће моћи да проведу квалитетно врijеме. Када Јарац бира, он бира мудро.

Рибе

Романтика и љубав су на врху листе приоритета за Рибе. И оне се ослањају на инстинкт који им непогрешиво говори ко ће им пружити љубав. Овај је знак зодијака интуитиван и види испод површине. Када се Рибе ослоне на свој унутрашњи глас, знају да изаберу савршеног партнера за себе. С друге стране, када занемаре инстинкт и слушају савjете других људи, најчешће погреше у избору.

Девица

Дjевице имају одличан укус када је одабир партнера у питању, али не зато што имају среће. Оне су радиле на својим способностима које им омогућавају да нађу најбољу особу за себе. Девице су сензибилне, паметне и уче из својих грешака. Оне прате своје срце и имају све чињенице, а примјећују и многе ствари које другима промичу. Они који су почели везу с Девицом обично нису свесни да је тај почетак само пробно раздобље јер ће се овај знак зодијака опустити и посветити тек кад установи да је у том партнеру пронашао све што тражи.

Бик

Бикови имају савршен укус за све па и за партнере. Они знају добро прочитати људе па ће након првог сусрета размотрити све негативне и позитивне стране особе како би одлучили хоће ли бити следећег састанка. Бикови не раде ништа олако и када се обавежу, сигурни су да је та особа права. Они желе цijели пакет, али не траже савршенство.

Рак

Љубав и породица су најважнији Раковима па су пажљиви при избору партнера. Они се ослањају на то да ће их њихова интуиција одвести дo праве особе. Партнери овог знака зодијака требају да буду саосjећајни, креативни и пажљиви јер они неће траћити вријеме на неког ко није фантастичан. Они сматрају да су чак и њихови бивши партнери феноменални и зато најчешће остају у контакту с њима. Када су у вези, Ракови дају цијелог себе.

Водолија

Водолија можда није најемотивнији хороскопски знак, али је један од најинтелигентнијих, због чега често зна да изабере партнера који му одговара. Неке Водолије недуго по упознавању партнера улазе у озбиљну везу. Њихов партнер мора да буде забаван, фин, занимљив, креативан и радознао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана