Новчани хороскоп за јесен: Три знака ће се "опарити" без имало труда

ГС
Foto: Илустрација

Новчани хороскоп за јесен најављује срећу за три знака Зодијака.

Ова јесен ће бити посебно успјешна за неке хороскопске знаке, а посебно на пољу финансија. Они који су "до гуше" у дуговима, ријешиће се проблема, а остала два знака увећаће богатство. Сазнајте и да ли сте међу овим срећницима!

Водолија

Звијезде савјетују представницима овог знака да средства која већ имају мудро уложе. Средином септембра и крајем новембра је идеално вријеме, јер ће распоред планета бити оптималан за обављање трансакција некретнинама и доношење кључних одлука за цијелу породицу. Осим тога, звијезде представницима овог знака најављују и нека нова, веома корисна познанства, могуће и са особама из иностранства, па је препорука да буду присутни на мрежама, јер је и то начин да упознају особе које ће помоћи да побољшају финансије. 

Шкорпија

Још један срећни знак коме звијезде обећавају успјех. Штавише, Шкорпије би требало да буду најпажљивије средином јесени, када су ће њихове шансе за додатни прилив новца бити веће него икада. Јупитер ће се помјерити у позицију у којој ће представници овог знака бити примијећени од стране надређених и добиће понуду коју ће бити просто немогуће да одбију. Шкорпије очекује професионални успјех, а са њим долази и побољшање финансија и животног стандарда.

Бик

Бикови спадају у материјалисте, али спремни су да уложе велики труд да би побољшали свој животни стандард, који им је и те како важан. Звијезде им на јесен обећавају вртоглав успјех, прије свега финансијски. Занимљиво, највише шанси да се обогате имају Бикови који на неки начин имају везе са продајом преко мрежа или раде онлајн. Звијезде им савјетују да не занемарују друштвене мреже! Ако још увијек немате налог који би вам помогао да промовишете своје пословање, обавезно га отворите ове јесени, јер ћете тако вишеструко повећати шансе да привучете пажњу правих људи и згрнете богатство!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана