Три посебна хороскопска знака: Свима иду на нерве, а сви им се потајно диве

Г.С.
Три посебна хороскопска знака: Свима иду на нерве, а сви им се потајно диве

Лавови су умишљени, Шкорпије вјечни зликовци, а Близанци дволичне издајице...

Често се виде овакви натписи о три најозлоглашенија знака Зодијака, али истина је пуно дубља и у суштини изненађујућа

1. Лав

Најчешћи описи: Бијесни егоманијак. Кад размишљате о Лаву, могли бисте да замислите некога како се шепури с 12 торби за куповину, зури у предњу камеру свог телефона и гласно разговара телефоном.

Стварност: Лавови се “напајају” креативним изражавањем. Са сунцем као владајућом планетом, Лав жели да зрачи својом топлином путем бројних талената које има и да пренесе ту енергију на све у својој околини.

Великодушни ватрени припадници овог знака желе да вас мотивишу својим ријечима, да вас покрену својом музиком и одушеве вас екстравагантном забавом изненађења. Битније им је како их други виде, него како доживљавају сами себе. Лавовима је потребно пуно храбрости да би непрестано били изложени туђим погледима.

2. Близанци

Најчешћи описи: Брбљави дволични монструми. Близанци су често карактерисани као пријатељи који често мијењају мишљења, а и ставове.

Стварност: Ако се Близанци чине необавезујућима, то је вјероватно зато што имају пуно тога на памети.

Размислите: Они су оптимистични и непрестано траже нова искуства, и да, брбљави, можда ће хтјети да вам кажу све о себи пет минута након што се упознате. Сјајне комуникацијске вештине Близанаца су поклон њиховог планетарног владара Меркура.

И иако се можда чини као да они говоре као навијени, у суштини су јако добри слушаоци и саговорници. Близанци су међу најотворенијим знаковима, прихватајући различитости и посебности других. Њихова прилагодљивост омогућава им да успоставе однос било с ким. И нису склони осуђивању других.

3. Шкорпија

Најчешћи описи: Злобни филмски негативац. Шкорпије су описани као тајновити злочинци који су паклено осветољубиви.

Стварност: Свакако, Шкорпија је тајанствена, али то није зато што има зле скривене намјере. Пре него што одлуче да се некоме повјере, с тим човјеком морају сигурно да се осјећају.

Празни погледи и црни хумор штите Шкорпијин дубоки емоционални интензитет. Они су фиксни водени знаци, а често се чине као санта леда. Једном кад се увјере да сте искрени и поуздани, њихова хладна спољашност почиње да се топи и пуштени сте у њихово меко, емпатично унутрашње царство.

Шкорпије су толико интуитивни да бисте могли помислити да вам читају мисли. Површне приче их не занимају. Они траже стварне, интимне људске везе. А кад их једном пронађу, учиниће све да заштите оне до којих им је стало.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана