Три најдоминантнија хороскопска знака

Агенције
Три најдоминантнија хороскопска знака

Датум рођења између осталог одређује и наш карактер, а једна од карактерних црта је и доминантност. Јесте ли примјетили да су поједини људи много доминантнији од других?

 Ако питате астрологе, најдоминантнији људи скривају се међу овим хороскопским знаковима:

Рак

На први поглед, припадници овог знака су повучене и брижне особе. Али њихова повученост траје онолико колико им треба да "испипају" терен. Ријеч је о људима који воле да доминирају и буду примјећени, а у животу се воде искључиво сопственим емоцијама. Иако понекад дјелује да им недостаје самопоуздања, истина је потпуно другачија. Једном када их упознате постаћете свјесни колико самопоуздања имају па не чуди што често имају потребу да буду главни у друштву.

Ован

Ако се дружите с припадницима овог хороскопског знака, можете бити сигурни да ће вам увијек потпуно искрено рећи шта мисле, без обзира на то да ли ће вас та истина понекад забољети. Овнови уживају у пустоловинама, откривању нових мјеста, али и истицању у друштву, па не чуди што је доминантност једна од њихових главних карактерних црта.

Шкорпија

Људи који их окружују често према њима осјећају страхопоштовање управо због доминантности којом зраче. У већини случајева их не занимају туђа мишљења и апсолутно су сигурни у исправност својих ријечи и поступака, чак и онда када сви око њих вјерују да раде погрешну ствар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана