Три хороскопска знака која не могу да чувају тајне

ГС
Три хороскопска знака која не могу да чувају тајне

Сматрају се великим брбљивцима и могу да покваре изненађења.

1. Близанци

Близанци су познати трачери Зодијака и једноставно не могу да држе језик за зубима. Њихова владајућа планета је Меркур - носи поруке - и то је оно што сматрају својом мисијом. Близанци су средиште сваке забаве, али никако их немојте укључивати у припрему изненађења, јер, није да ће намјерно то уништити, већ ће им једноставно може да излети па изненађење више неће то бити.

2. Стријелац

Људи рођени у овом знаку су највећи филозофи Зодијака и мање их занимају чињенице, а више истина. То су врло живописни, интензивни и харизматични људи познати су по својом умијећу приповиједања па чак и претјеривања у драматургији. Будите опрезни с повјеравањем јер Стријелци ће тајну тешко да задрже за себе, посебно ако се ради о занимљивој причи.

3. Дјевица

Такође и овим знаком влада комуникацијска планета Меркур. Дјевице се јако укључују у туђе животе, али често су превише себичне. Све је добро док поштујете и држите се плана људи рођених у знаку Дјевице, али ако погријешите, будите сигурни да ће то сви да знају, преноси purewow.com.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана