Три хороскопска знака која ће овог августа доживјети проблеме у љубавним везама

ГС
Foto: Илустрација

Овог аугуста ће се појавити аспект Т-квадрата, што ће код водолије, бика и лава узроковати стресне ситуације у више сфера живота, а нарочито у љубавним односима

Т-квадрат у хороскопу означава двије планете у опозицији (Сатурн и Уран) које су у квадрату са трећом планетом (Меркур). Овај период је нарочито тежак за љубавне односе водолија, бикова и лавова.

Водолија

Будући да је Сатурн у вашој првој кући, ово може створити проблеме око начина на који посматрате своје тијело, односно доћи ће до појаве несигурности. Бићете превише строги према себи.

Уран и Мјесец су током аугуста у четвртој кући, што значи да ће се неочекиване негативне емоције испољити у љубавној вези. Сунце и Меркур у седмој кући ће додатно интензивирати лошу комуникацију.

Нећете имати вољу за суочавање с конфликтом. Имајте на уму да је важно не потискивати било шта, али не заборавите размислити о дугорочним импликацијама ваших ријечи.

Бик

С обзиром на то да су Уран и Мјесец у вашој првој кући, ово може створити неочекиване емоције које ће испливати на површину када је у питању ваша перцепција о томе ко сте у овом тренутку свог живота и ко постајете. Увидјећете  да нисте задовољни собом и да радите искључиво оно што вам други кажу.

Сатурн је у десетој кући, због чега ћете постати незадовољни напретком у каријери. Сунце и Меркур у четвртој кући ће пореметити динамику љубавног односа. Увидјећете истину која је била скривена или коју сте можда порицали.

Та истина потакнут ће вас да направите важну промјену у животу. Успјет ћете вратити дио аутентичности коју сте изгубили.

Лав

Сунце и Меркур су у првој кући, што значи да ћете постати свјесни своје природе и сврхе на овом свијету. Супротно томе, Сатурн у седмој кући ће створити осјећај ограничења и угњетавања у љубавној вези. Схватићете да ви и партнер више нисте компатибилни.

 

Уран и Мјесец су у десетој кући и они ће вас "натјерати" да се ослободите свих изазова у каријери који вас спречавају у напретку. Ослоните се на интуицију јер ће вам помоћи да схватите којим стварима се требате посветите, а које напросто требате пустити.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана