Свирате по њиховим нотама: Ови знакови су највећи манипулатори

ГС
Свирате по њиховим нотама: Ови знакови су највећи манипулатори

Погледајмо ко су ти вјешти манипулатори зодијака и како њихово понашање утиче на оне око њих.

Шкорпија

Шкорпија влада свијетом манипулације својом интензивном присутношћу и продорним погледом. Они су као шахисти зодијака, увијек два потеза испред својих противника. Користе интуицију и разумијевање људске психе да процијене слабости и предности других. Шкорпион ће вас увјерити да је црно заправо бијело, а затим вас њежно увјерити да сте то сами закључили.

Близанци

Близанци, вођени Меркуром, богом комуникације, прави су камелеони међу знаковима. Они знају што рећи, када то рећи и, најважније, како то рећи. Њихова способност прилагођавања различитим друштвеним ситуацијама омогућава им да лако усмјеравају разговор у жељеном смјеру. Понекад не знате да се вама манипулише док не схватите да радите нешто за што сте се заклели да никада нећете учинити.

Лав

Лавови, краљеви џунгле зодијака, користе своју харизму и самопоуздање за усмјеравање ситуација у своју корист. Они знају засјати и привући пажњу, а затим ту пажњу користити као алат за постизање својих циљева.

Вага

Ваге, вођене Венером, знакови су који вјешто балансирају између шарма и дипломатије, користећи своје друштвене вјештине за постизање циљева. Оне су као суптилни плесачи међу знаковима, елегантно се крећући кроз различите друштвене ситуације. Ваге знају користити своју привлачност и способност стварања складних односа како би утицале на друге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана