Све мора бити по њиховом: Ови хороскопски знакови морају имати контролу

ГС
Foto: Aрхива

Бројни људи вјерују да су пријатељства двосмјерна улица препуна међусобне љубави и узвраћања услуга. Међутим, то није случај за сва пријатељства јер постоје неки хороскопски знакови који увијек воле имати контролу.

Никада не дају онолико колико добивају и увијек воле утицати на другу особу радије него да је прихвате онакву каква заиста јест, како пише Пинквилла.

Рибе
Ако је ваш најбољи пријатељ Риба, можда вам никада неће уистину открити своје мотиве, али увијек ћете их затећи како се хвале својом моћи над вама. Лјуди рођени у овом знаку воле контролисати динамику моћи у пријатељствима и романтичним партнерствима, што значи да често имају лажне пријатеље, а не праве пријатеље.

Бик
Јесте ли икада били у ресторану с пријатељем Биком и схватили да морате јести оно за што су се они одлучили? Или вас можда увијек критикују, а ипак откријете да оклијевате изразити властиту забринутост због њиховог лошег понашања чак и када вас то нервира. Ако сте ћутали како бисте заштитили њихове осјећаје, онда знате да имате шефа Бика.

Дјевица
Дјевице често нестају ако њиховим најбољим пријатељима затреба услуга, али сигурно ће требати услуге и очекују их врло често. Сматрају да су на моралном плану јаче, због чега се осјећају супериорно и оштро просуђују одлуке свог пријатеља. Покушавају контролисати своје пријатеље и наговорити их да донесу друштвено прихватљивије одлуке.

Лав
Лавови могу бити велики пријатељи ако с њима имате површно пријатељство. Међутим, већина њихових блиских пријатеља потврдила би да у дубини нису поуздани људи. Имају тенденцију да буду шефови као пријатељи, што значи да би њихови пријатељи били присиљени радити све што њихов пријатељ Лав жели и никада не би могли одабрати забавне активности по свом избору.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана