Сваки хороскопски знак нуди нешто другачије у кревету: Дјевица у називу, рецимо, може да завара...

Агенције
Сваки хороскопски знак нуди нешто другачије у кревету: Дјевица у називу, рецимо, може да завара...

Иако одређени хороскопски знакови имају репутацију да су бољи у кревету од других, то не значи да и остали немају неке посебне вјештине.

Дознајте за што је сваки хороскопски знак посебно талентиран у кревету како бисте убудуће били спремни на оно што вас чека:

Ован: Храбар и ватрен

Над Овном влада Марс, планета жеља, па је Ован тај који преузима иницијативу у спаваћој соби. Овнови су ватрени и увијек спремни за акцију, а с њима вас под покривачима чека вртлог страсти.

Бик: Њежан и одмерен

Бик посједује издржљивост и код сексуалног партнера воли да активира сва чула за максимално уживање. Замислите свијеће, свилену постељину, пуно еротских додира и страст у прекрасном амбијенту.

Близанци: Ментални гимнастичари

Близанци се баве фантазијама. Без обзира да ли вам шаљу експлицитне секси поруке на послу или вам шапућу “прљаве” ријечи на уво, они ће својим менталним покретањем фантазија и тестирањем граница маште покренути лавину узбуђења у спаваћој соби, наводи Cosmopolitan.

Рак: Интуитивни ум

Чак и ако је у питању први сусрет или необавезна веза, с Раком ћете присно бити повезани. Због њихове интуитивне природе можете да помислите да вам чита мисли док вам пружа незамисливо задовољство у предигри.

Лав: Гламур филмских звијезда

Лавовима влада Сунце, а када постанете интимни с Лавом, осјећаћете се као звијезда. Кућни видео, секси фотографије, заводљиво доње рубље и одлично освијетљење не доводе се у питање.

Дјевица: Богиња

Немојте да дозволите да вас израз “дјевица” завара. Будући да Дјевицом влада Меркур, планета ума и комуникације, то значи да Дјевице могу да смисле неке прилично сложене фантазије, упаковане у прецизно скројени сценаријум с ватрено “прљавим” разговором.

Вага: Умјетник завођења

За Ваге, којима влада Венера, секс је умјетност, а предигра је једнако креативна, као и главни дио. Ваге су орјентисане на равнотежу и свестране су у спаваћој соби, што значи да ћете испробати и доминацију и предавање.

Шкорпија: Еротски чаробњак

Шкорпије су познати по својој сексуалној спретности, а вођење љубави са Шкорпијом може да се осјетити као ново, дубоко и неваљало искуство које ћете сатима након тога вртети у глави. Они се не боје нових искустава и воле узбуђења с назнаком тајности.

Стрелац: Експериментални авантуристи

Вођење љубави са Стрелцем је путовање, а не стизање на одредиште, и то ново, узбудљиво и дивље. Стрелчеви су познати по експерименталној и авантуристичкој природи па су склони да пробају нове ствари са својим партнером.

Јарац: Владар

Професионалци на послу, господари у кревету, Јарчеви воле да шефују у анцеларји и у спаваћој соби, заповиједајући и ангажујући свог љубавника (или љубавницу) у снажној и динамичној игри у кревету.

Водолија: Трендсетер

Водолијеи размишљају изван устаљених оквира и одлучују се за високотехнолошке секси играчке и уређаје. Они пружају нова искуства и осјећај да цела ствар изгледа као врући научни експеримент.

Рибе: Поезија у покрету

Вођење љубави с Рибама изгледа попут поезије, с њежном предигром. Рибе воле да се препусте ријеци уживања. Замислите секс под тушем, у топлој купки или у мору.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана