Сваки хороскопски знак има свој срећан дан, ово је ваш

Срна
Foto: Илустрација

Астрологија предвиђа да ће неки од нас упознати љубав свога живота, неки добити вриједну пословну понуду, а неки би могли постати и родитељи.

Али, јесте ли знали да према астрологији свако има и дан који је најсретнији за ваш хороскопски знак.

Ован

Дани енергије и моћи за Овнове су уторак и субота. Уторак, захваљујући Марсу, открива храбру и одважну страну, док суботом Марс помаже у дисциплини и упорности, стога је постизање циљева много лакше. Ови су дани попут козмичких потицаја за рјешавање изазова и подузимање корака према ономе што желите остварити.

Бик

Сриједом управља Меркур који потиче флексибилност и комуникацијске вјештине, а када петком Венера преузме контролу, вријеме је за уживање.

За Бикове петак такође доноси и дашак луксуза и љубави, стога је савршен за уживање у финим стварима.

Близанци

За Близанце су понедјељци у складу с њиховом емотивношћу и инвентивном страном. Сриједа је, захваљујући владавини Меркура, најбоље вријеме за комуникацију које омогућава Близанцима да се повежу с другима.

Рак

Понедјељци Раковима доносе лунарни загрљај хранећи њихову емоционалну страну топлином и складом, док четвртак, којим влада Јупитер, Ракова интелигенција и интуиција добивају потицај који их води према мудрим изборима.

Лав

Лавови недјељом уживају у виталности Сунца које појачава његово самоизражавање и вјештине вођења. Петком, којим влада Венера, лавови својим успјесима дају дашак романтике и оригиналности.

Ови небески утицаји на одређене дане додају шарм и харизму лавовим природним способностима водства чинећи да његова настојања блистају креативношћу и шармом.

Дјевица

Дјевице сриједом под утицајем Меркура појачавају своје аналитичке способности и вјештине рјешавања проблема. Суботом долази до пораста дисциплине и организације што Дјевице посебно потиче на учинковито рјешавање задатака.

Ови небески потицаји на ове дане извлаче најбоље из Дјевичиног педантног и суставног приступа анализи и дјелотворности.

Али, јесте ли знали да према астрологији свако има и дан који је најсретнији за ваш хороскопски знак.

Вага

Вага петком поприма Венерин сјај који појачава односе и друштвене интеракције љубављу и хармонијом. Суботе доносе фокусирану енергију која помаже Вагама да пронађу равнотежу и ред у својим животима.

Ови специфични утицаји петком и суботом усклађују се с урођеном жељом Вага за складом и равнотежом.

Стријелац

Стријелац ужива у Јупитеровој експанзивној енергији четвртком што савршено одговара његовом истраживачком и просвијетљеном ставу. Недјељом се такође осјећа посебно полетно.

Небески утицаји на ове дане усклађени су са стријелчевим авантуристичким духом нудећи додатни потицај позитивности и ентузијазма.

Јарац

Утицај суботе савршено се усклађује с Јарчевом посвећеношћу обавезама и дугорочним циљевима. Уторак, под владавином Марса, доноси упорност и храброст нудећи помоћ у превладавању изазова.

Водолија

Недјеље којима влада Сунце представљају Водолијино платно за слободно и креативно изражавање. Сриједа, којом влада Меркур, појачава капацитет за иновације и комуникацију.

Небеске енергије на ове дане усклађују се с Водолијином жељом за јединственошћу и напредним размишљањем.

Рибе

Рибе посебно уживају четвртком у енергији којом влада Јупитер побољшавајући своје интуитивне способности и духовне увиде. Понедјељак доноси емоционални мир и интимнији однос са својом нутрином, пише Љепотаиздравље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана