Сунце је ушло у знак Бика, за ова три хороскопска знака слиjеди период благостања

ГС
Сунце је ушло у знак Бика, за ова три хороскопска знака слиjеди период благостања

Сунце, планета виталности, улази данас у поподневним часовима у Бика, гдје ће се задржати до 20. маја.

Првог дана уласка Сунца у Бика, који представља и почетак славља рођендана Бикова, дешава се врло јак аспект, квадрат између Плутона и Сунца. Плутон је већ у Водолији, па су двије планете, потпуно различите по својој енергији и симболици, ових дана у окршају.

Сунце је извор свјетлости и живота на нашој планети, а Плутон је бог подземља, смрти и деструкције. Ових дана, тачније пет шест првих дана уласка Сунца у Бика, може се осјећати овај напети аспект на небу у нашем животу али и у нама самима, у виду лоших дешавања на глобалном нивоу, као и суочавање са страховима.

Сунце и Плутон су живот и смрт у најбуквалнијем смислу, па је могуће да Бикови, нарочито они који су рођени у првој декади овог знака, буду врло осјетљиви, у страху и бризи око својих најближих, за своје здравље или уопште да њихово расположење не буде на задовољавајућем нивоу, због унутрашњих процеса који су годинама потискивани.

Ово је знак који највише воли живот, баш као и сви знаци у којима доминира добра позиција Сунца, тачније када Сунце максимално даје од своје топлоте, свјетлости и енергије.

Сунце у Бику доноси позитивне промјене за Јарчеве, Бикове и Девице.

Јарац

Улазите у период када лако можете да се заљубите. Сунце у петом пољу може да вам донесе и проширење породице. Искористите креативност коју будете имали од Сунца у Бику.

Бик

Очекује вас налет позитивне енергије. Уколико сте се здравствено лоше осјећали посљедњих недјеља, Сунце вам доноси оздрављење и позитивну енергију. Свака ваша иницијатива ће имати смисла до 20. маја.

Дјевица

Пред вама је лијеп период за путовања. Уколико сте млади, имаћете среће на студијама. Идеалан период године за усавршавање и контакте са иностранством.

Сунце у Бику неће пријати Лавовима, Шкорпијама и Водолијама, преноси Информер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана