Стиже пун Мјесец у Овну, 29. септембар је кључни датум! Ови знакови ће највише бити на удару

ГС
Стиже пун Мјесец у Овну, 29. септембар је кључни датум! Ови знакови ће највише бити на удару

Меркур и Венера су кренули напред, а пред нама је још један важан астролошки период, а то је пун Мјесец у ватреном знаку Овна 29. септембра.

Пун Мјесец у Овну је астролошки догађај који се дешава када Месец заузме положај супротан Сунцу и потпуно освејтљава своју површину. Овај феномен обично има посебан значај у астрологији и може утицати на емоционално стање и енергију људи.

Ован је ватрени знак који се карактерише ентузијазмом, храброшћу и импулсивношћу. Када се пун Месец догоди у Овну, то обично доноси наглашену енергију овог знака, што може утицати на начин на који се осећамо и понашамо током тог периода.

Ево неколико кључних карактеристика пуног Месеца у Овну:

Страствена енергија

Овај пун Месец доноси појачану страст и ентузијазам. Људи могу осећати већу мотивацију да остваре своје циљеве и пројекте. То је време када можемо бити изузетно енергични и одважни у предузимању акција.

Импулсивност

Ован је познат по својој импулсивности, па пун Месец у овом знаку може појачати ову тенденцију. Важно је да будемо опрезни да не доносимо нагле одлуке или реагујемо на емоционалне подражаје без размишљања.

Сукоби и тензије

Енергија пуног Месеца може довести до повећаних тензија и сукоба. Ован је знак конкуренције и борбе, па се конфликти могу појавити како у међуљудским односима тако и унутар нас самих. Важно је да се трудимо да балансирамо ову енергију и избегавамо непотребне конфронтације.

Самопоуздање

Ован је знак самопоуздања и храбрости, па пун Месец у овом знаку може помоћи људима да се осећају самоувереније и да се суоче са изазовима с већом вером у себе.

Потреба за независношћу

Ован је независан знак, па током пуног Месеца у Овну можемо осећати снажну потребу да се ослободимо ограничења и да следимо своје страсти и жеље.

Пун Месец за разлику од младог, наговештава крај једног животног циклуса. Овај аспекат највиђе ће осетити Овнови, Јарчеви, Ракови и Ваге.

ОВАН

Одлуке које будете доносили у периоду када буде пун Месец условиће велике промене у будућности. Време је да завршите са нечим старим, што вам је био терет и кренете напред. То неће проћи без стреса и нагомиланих фрустрација.

ЈАРАЦ

Пун Месец у четвртом пољу доноси вам породичну кризу или проблеме са станом. Могућа је одлука о пресељењу.

ВАГА

Пред вама је период који ће донети велику промену у партнерским односима. Уколико сте у браку, могућа је криза. На послу вас очекују нови изазови и тестови.

РАК

Пун Месец доноси вам стресни догађај на радном месту. Једноставно ћете морати да „пресечете“ и донесете пословну одлуку која ће утицати на ток ваше каријере. Могуће је неразумевање и сукоби са ауторитетом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана