Стиже нам пун Мјесец у Стријелцу: Ова три знака доносе кључне одлуке

GS
Foto: Unsplash

Наредни пун Мјесец догодиће се у ноћи између 3. и 4. јуна у 5:41, а биће специфичан по многим стварима.

У зависности од тога гд‌је се налазите на свом личном путовању, ова прилика може бити и узбудљива и застрашујућа. На крају, раст често захтијева суочавање с непријатним истинама о себи и нашим односима.

Каже се да доноси просперитет, срећу и љубав и називају га Мјесецом јагоде.

Јунски пун Мјесец јагода у Стријелцу уводи ону врсту енергије коју бисмо жељели да видимо на почетку љета.

Ово је идеално вријеме да испољите своје најдубље жеље. За то вријеме размислите о вођењу дневника или писању писма универзуму.

Ево шта ће пун Мјесец у Стријелцу донијети сваком од знакова:

 

Ован

Дошло је вријеме за препород и реорганизацију. Ако вам се чини да су ваше идеје свуда, одвојите мало времена да смислите реалан план. Створите навике којих се можете држати без осјећаја преоптерећености. Дозволите себи да изађете из главе и живите више у садашњем тренутку.

 

Бик

Бик би требало да престане да одуговлачи након што види Мјесец јагоде. Ваше манифестације су много ближе него што мислите. Вријеме је да направите први корак и уђете свим срцем у оно што желите. Ово је такође одличан тренутак да преиспитате свој став према неуспјеху. Ако никада не покушате, никада нећете успјети. Ризикујте!

 

Близанци

Вријеме је да слушате своје инстинкте, а не логику. Предуго сте слушали свој мозак, али вријеме је да заиста слиједите своју страст. Престаните да игнорирате своју интуицију и почните да вјерујете у себе. Знате шта је најбоље за вас и вријеме је да пустите да ваша самоувјереност заблиста.

 

Рак

Током Мјесеца јагоде, концентрирајте се на његовање себе. Стално дајете другима, а вријеме је да дате себи. Одвојите вријеме за себе да издвојите вријеме за себе и заиста се фокусирате на оно што желите. Концентрирајте се на то како да себи пружите љубав коју заслужујете.

 

ЛавОвог мјесеца немојте се ограничавати, посебно када су у питању ваша достигнућа и самопоуздање. И даље можете помоћи другима док помажете и себи. Веома је важно да своју енергију уложите у људе који ће вам вратити и уложити своју енергију у вас.

 

Д‌јевица

Овог мјесеца Д‌јевице би требало да почну с детоксикацијом негативности коју гаје о себи. Почните са уграђивањем позитивних афирмација у своју дневну рутину и промјеном начина размишљања. Схватите да ви нисте ваше негативне мисли и да вас оне не дефинирају.

 

Вага

Мјесец јагоде пружиће Вагама прилику за интензивну његу себе. Од вас се не тражи да радите оно што сви желе. Концентрирајте се на оно што желите и гледајте како се остварује. Више прилика ће вам се појавити како будете више усклађени с особом каква желите бити.

 

Шкорпија

Шкорпије, припремите се да срушите своју одбрану током Мјесеца јагоде. Разумијемо колико вам је тешко да изразите своја осјећања, али уреду је да нисте уреду. Дозволите себи да будете рањиви и потражите помоћ́ када је то потребно. Ово је одлично вријеме за вођење дневника и сигурно мјесто да изразите све своје негативне емоције.

 

Стријелац

Ако сте планирали путовање у ово вријеме, учините то. Ово је одлично вријеме за одмор или планирање сљедећег боравка. Промјена окружења може вам помоћи да промијените начин размишљања.

 

Јарац

Мјесец јагоде је идеално вријеме да се потапшате по леђима. Престаните да дозволите да вас обузме сумња у себе и почните да мијењате дневни наратив који себи говорите.

 

Водолија

Овог мјесеца покушајте да искористите своју креативну страну да бисте постигли своје циљеве. Природне креативне идеје ће доћи до вас. Водите дневник снова и обратите пажњу на свој унутрашњи дијалог у овом тренутку. Вријеме је да остварите своје снове.

 

Рибе

Рибе ће морати да проводе вријеме близу воде да би се напуниле енергијом. Дозволите себи паузу и фокусирајте се на развијање јутарње и вечерње рутине која вам одговара. Ово је такође одлично вријеме да поставите циљеве и дозволите себи да сањате, преноси Аваз

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана