Стигао посљедњи супермјесец у години – ове знакове чека велики обрт

Г.С.
Стигао посљедњи супермјесец у години – ове знакове чека велики обрт

Ноћас је стигао посљедњи супермјесец у 2023. години, а астролози наводе да ће он нарочито утицати на поједине знакове хороскопа.

Супермјесец је појава када се Мјесец приближи планети Земљи на удаљености мањој од 360.000 километара.

У оним случајевима када је близу нас, поприма невјероватну свијетлост и њен пречник на небу је очигледно већи. У том периоду су и интензивније плиме.

Како је овај супермјесец у знаку Овна, логично је да ће највише утицати на овај хороскопски знак. У овом периоду, Овнови би требало да се преиспитају и утврде да ли постоји равнотежа у њиховим љубавним и пријатељским односима. Током овог периода схватиће да ли им окружење дозвољава да засијају пуним потенцијалом или је вријеме да крену даље.

Када је ријеч о Раковима, овај супермесец ће највише утицати на њихову каријеру, друштвени углед и признање које заслужују. Запитајте се да ли се превише трудите да испуните очекивања породице и пријатеља, а занемарујете да остварите сопствене снове. Коначно ће вам бити јасно којим путем треба да идете у каријери и удаљићете се од устаљених правила.

Вага ће доживјети налет креативне инспирације. Осјећаће жељу да своје идеје подјеле са другим људима. Међутим, они ће такође схватити да давање простора другима јача односе на лијеп начин. Ово такође може бити прилика да се опростите од лоших људи и поставите здраве границе у тренутним везама.

Супермјесец ће натерати Јарчеве да размишљају о породичном животу. Осјетиће жељу да се повуку даље од гужве и гужве. Размишљаће о свим потешкоћама које их прате од детињства и покушаваће да их се отарасе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана