Шта повратак Сатурна значи за ваш хороскопски знак и када је његов утицај најјачи?

B92
Шта повратак Сатурна значи за ваш хороскопски знак и када је његов утицај најјачи?

Свима је добро познат утицај ретроградног Меркура, али о Сатурну мало ко зна.

Немојте да будете строги према себи и да помислите како сте незналица, јер утицај Сатурна се осјећа тек око 29. и 30. године живота. Уколико нисте напунили 30, онда ни не знате какав је Сатурн.

„Повратак” означава позиционирање планете на исто мјесто на којем је била дана или ноћи када сте рођени и свака од планета има тај један положај. Повратак означава завршетак циклуса и почетак новог.

Повратак Сатурна дешава се сваких 27 до 29 година и кретање кроз ваш знак траје 2 до 3 године због чега имате осјећај да се цио ваш живот мијења и то баш оног момента када одувате свећице за ваш 30. рођендан.

То је вријеме сазријевања и Сатурн све око себе успорава и доводи на своје мјесто. Помаже нам да сагледамо живот онаквим какав он заправо јесте, а не онакав какав бисмо ми хтјели да буде. Сатурн је сурова и чиста истина и неће вас лагати како бисте се осјећали боље. Водиће вас и помоћи вам да научите лекцију коју требате од живота уколико сте спремни да радите на томе.

Можда се осјећате комфорно и сигурно у вези, али је сада вријеме да будете искрени према вашем партнеру и вама и да потражите нешто боље. Звучи сурово, али Сатурн зна да буде окрутан. То је вријеме великих сукоба жеља и обавеза, јер ви сте у касним двадесетим и забављали бисте се у сриједу вече до јутарњих сати, али сутрадан ваља устати и спремити се за посао.

Сатурн је ту да успори ствари, укаже на оно што треба да се среди и да то и уради. Уколико сте хтјели да проживите ваше касне двадесете као најлуђе године, жао нам је али нећете моћи. Утицај Сатурна се осјећа двије до три године пошто се он врати у ваше поље.

Није све тако црно, јер ствари постају боље оног момента када ствари преузмете у своје руке. Сада је вријеме да схватите шта вам је чинити ако желите да будете успјешни, а Сатурн је професор који ће учинити све како ви не бисте пали код њега на испиту.

Живот је ипак збир лекција које требамо да научимо. Зато, направите план двије године пре него се Сатурн врати и радите на његовом остварењу, пише Wimanshealthmag. Будите реални у погледу на ваш живот и суочите се са свим проблемима и потешкоћама. Сатурн вас може натjерати да се средите, али и да у ваш живот доведе неку нову значајну личност. Треба доста труда, борбе и жртава, али слушајте Сатурн и учите лекције од њега и нећете имати чега да се борите. Ништа лоше вам се неће десити ако одустанете од навика које вам не доносе ништа добро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана