Шта је то емпатија? Ова 4 знака је немају и нико не може да их смисли

B92
Шта је то емпатија? Ова 4 знака је немају и нико не може да их смисли

Нељубазни људи не узимају у обзир ваша осјећања и потребе.

За неке од њих крив је и хороскопски знак у ком су рођени јер се испоставило да ова четири знака немају времена да тактизирају или их је брига из неког другог разлога.

Јарац

Јарчеви нису непристојни, него су само амбициозни и усресређни на свој циљ. Они се могу толико унијети у посао да не схватају колико су непристојни. Они нису злобни, само немају времена јер имају превише тога што треба да ураде, па се догађа да потпуно забораве да вам се јаве или не обраћају пажњу на оно о чему им говорите. Имајте на уму да су Јарчеве намјере добре и да ће они увек бити ту када вам буде потребна помоћ.

Ован

Овнови су превише нестрпљиви и импулсивни да би били љубазни. Знају да изговоре прво што им падне на памет, не размишљајући како ће се то одразити на саговорника. Ако имају мало стрпљења и све држе под контролом знају да буду непромишљени. Као и Јарчеви, и Овнови имају пуно тога што желе да ураде и неће губити време на ствари које сматрају непотребним.

Водолија

Водолије могу да дјелују дистанцирано и резервисано. Оне не воле да учествују у туђим драмама и не желе да покажу емоције. Могу бити непредвидиве. Водолије имају много тога на уму и увијек покушавају да нађу ријешење за проблеме, па некад не воде рачуна о томе да ли су љубазни.
Лавовима је живот препун догађаја, па не постижу све што желе. Због тога љубазност није на листи њихових приоритета. Они нису нељубазни, него су због свега онога што имају на уму често одсутни и могу потпуно заборавити да би требало да буду љубазни. За Лавове је најбоље да се усресреде на једну ствар, него да се распростру на све стране, пише зенаблиц.рс.

Дјевица

Дјевице превише размишљају о томе да ли ће бити љубазне и да ли ће имати лијепе манире. Због тога могу дјеловати људима као да су нељубазне јер су превише труде. Рођени у овом хороскопском знаку не желе да повреде ничија осјећења, али могу бити до те мјере оптерећени разним стварима које су обећали тако да љубазност остављају по страни. Због сталне тежње за савршенству догађа се да им је нарушено самопоуздање због чега се некад понесу и нељубазно, несвијесни да то раде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана