Шта је највећа срећа за ваш хороскопски знак?

Agencije
Шта је највећа срећа за ваш хороскопски знак?

Овнови да прихвате своје "бубице", Ракови да вјежбају поверење, Јарчеви спонтаност...

 

Ован

Свако јутро одвојите 20 минута за себе - било за кафу, туш или музику - то вам је нужно. Шта год вам рекли, ако заиста нешто желите, радите на томе, јер нећете одустати док не успете или паднете. Одредите приоритете и више времена посветите људима који то заслужују. Престаните да се трудите око односа који не воде нигде. Сваки дан прошетајте, возите бицикл или слично - потребно вам је кретање јер сте у противном уморни. Не стидите се својих "бубица", прихватите их па ћете бити мање нервозни.

Бик

Будите сигурни у себе и своје ставове, чак и ако сте разочарани. Сумња у себе код вас води у депресију. Не пропуштајте прилике да угађате себи, али строго одвојите време за уживање и време за рад. Вежбајте емпатију и чешће се постављајте у позицију других како бисте их боље схватили. Научите да претеран понос може да буде ваш непријатељ, нарочито ако вас удаљи од оних које волите. Будите добар пријатељ, ти су односи једни од највреднијих у вашем животу.

Близанци

Учите и читајте, то чува мозак и вашу знатижељу. Немојте да се улењите с тим стварима. Држите до својих хобија, чак и ако имате мало времена, без забаве падате у депресију. Немојте да се венчате без да прво живите с неким барем годину дана. Тражите стабилног пријатеља који ће знати да вас "прикочи" својим саветима. Не задовољавајте се пословима који вас не занимају. Додатно се образујте и покушајте да нађете нешто што вам се свиђа.

Рак

Мање трачарите и мање се крећите у трачерском друштву, ви примате негативне емоције и размишљања као сунђер. Не пропуштајте прилику за дружење с породицом и пријатељима - та енергија вас храни. У раду одредите приоритете и немојте да допустите да један цео дан радите, а да други ленчарите - вама треба рутина. Вежбајте поверење према другим људима, дајте им шансу да постанете добри. Кувајте и уживајте у доброј храни, гастрономија је ваша страст.

Лав

Немојте да се извињавате што желите пажњу, љубав или лепо понашање, нађите људе који то знају да вам пруже. Не прикривајте своје фрустрације, оне ће да изађу десет пута јаче и горе, а ви ћете да испаднете незрели. Будите директни и искрени. Не заузимајте последње место на послу, ви нећете бити срећни ако нисте одговорни за нешто. Отпуштајте своју страст и енергију - било кроз спорт, уметност, плес, музику. Што чешће се дружите и покушајте да водите активан друштвени живот с различитим људима.

Девица

Помажите људима око себе - тиме вежбате емпатију и боље ћете се осећати. Прихватите себе какви јесте и немојте другима да се правдате, дружите се с онима који деле ваше ставове о животу. На послу не узимајте толико ствари к срцу, стекните искуство и тражите нешто ново ако сте незадовољни. Не страхујте због прекидања лоших односа, снажнији сте него што мислите...

Вага

Уређујте свој дом, посао и аутомобил - вама околина има велики утицај на расположење. Научите како да кажете "не" и да одбијете људе који то заслужују, а да вам не буде непријатно. Не затварајте се у четири зида, вама су потребни људи као што биљци треба сунце. Смањите посесивност и љубомору, они вас чине огорченима и помало лудима. Бавите се оним што волите - тиме ћете далеко догурати.

Шкорпија

Будите одани себи и својим жељама и не поводите се за другима, превелико прилагођавање код вас може да буде окидач беса, прекида односа и депресија. Отворите се према другима и уместо да само ви слушате, делите с њима своје мисли. Верујте својој интуицији, она је код вас врло често тачна, шта год околности на почетку говориле. Не плашите се негативних емоција - и оне имају своју сврху као издувни вентил. Једите здраво и избегавајте пороке - они су вам слаба тачка.

Стрелац

Говорите отворено, искрено и слободно - вас људи због тога цене. Имајте вере у себе и увек испробавајте нове ствари, вама се преференције мењању у зависности од животне фазе. Обавезно у живот уведите редовину физичку активност или спорт, кретање вам је нужно. Мање пажње обраћајте на материјално и немојте да гомилате ствари које вам заправо не требају. Не пристајте на мање у љубави - радије будите сами јер ће за вас љубав доћи кад се најмање надате.

Јарац

У сваком послу и задатку дајте све од себе, резултати ће вас учинити истински задовољним. Градите свој карактер и искушавајте га - одричите се цигарета, нездраве хране, спроводите режиме вежбања. Немојте се бојати да будете сами и практикујте провођење квалитетног времена сами са собом. Вежбајте спонтаност без планирања, допустите себи да се препустите ономе што вам срце жели. Помажите другима без размишљања, то вас чини бољим човеком и враћа се.

Водолија

Водите више рачуна о својим финансијама, направите план којег ћете да се држите и осигурајте износ за барем минималну штедњу - тако ћете да се учите одговорнијем приступу новцу. Не мењајте пречесто друштва и цените људе који вас воле, узбуђење нових односа вам често замагли перспективу. Потребна вам је жешћа физичка активност - попут трчања или нечег где можете потпуно да се исцрпите. Не бежите од проблема - то је ваша највећа мана. Чувајте се порока и људи који вас подстичу на нездрав живот.

Рибе

Будите отворени за нова искуства - од путовања до односа и пословних понуда. Слушајте друге и дајте им своје савете, они су уистину драгоцени и због тога ће вас ценити. Не покушавајте превише да удовољавате другима, нарочито љубавном партнеру, јер тиме накратко можете да изгубите осећај свог "ја". Вежбајте марљивост и задајте сами себи задатке које морате да испуните. У стресним ситуацијама не бежите, већ се суочавајте с проблемом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана