Шта доноси пун Мјесец у Близанцима у понедјељак?

ГС
Шта доноси пун Мјесец у Близанцима у понедјељак?

Пун Мјесец у Близанцима наступиће у понедjељак. Неки знакови ће морати себе да ставе на прво мjесто, док други треба да обрате пажњу на туђа осjећања.

Свашта можемо да научимо од Близанаца, а у посебан фокус долазе њихове комуникацијске вjештине и искуство. Попут њих, треба да учимо из искуства, али и да не дозволимо да нас оно ограничава у сљедећим потезима. Енергија Близанаца нам може пружити инспирацију за промјену перспективе. Ипак, хороскоп током пуног Мjесеца би могао учинити да превише брбљамо не обраћајући пажњу на посqедице.

 

Како ће пун Мjесец у Близанцима утицати на нас?

Током пуног Мјесеца будите отворени за информације и инспирацију. Енергија овог знака ће нам донијети бљесак савршене идеје која ће вам помоћи да промijените свијет. Такође, колико год вам се неке информације чиниле безначајне, оне би могле утицати на то да добијете нову перспективу. Ослободите се сумњи и одбаците стара уверења која вас спутавају, преноси портал Љепота и здравље.

 

Ован

Вријеме је да развијете нов начин размишљања. То да пребрзо доносите закључке се до сада није показало баш ефикасним, зар не? Небо вас позива да растете. Ако сте збуњени чега треба да се ослободите, одвојите минут за медитацију како бисте разјаснили мисли и открили шта треба да чините. Одлуке које данас донесете ће утицати на вашу личност и годинама касније.

 

Бик

Обезвријеђивање других и занемаривање њихових потреба вам неће донијети ништа добро. Присјетите се појма поштовање и употребите га у односу са другима. Иако људи можда не саопштавају своја очекивања и не постављају јасне границе, то може бити збуњујуће. Када сте у недоумици и не знате како да се поставите, питајте и саслушајте шта друга страна има да вам каже.

 

Близанци

Мјесец улази у ваш знак, али то не значи да само ви заслужујете пажњу. Почните да обраћате пажњу на своје пријатеље. Покушајте да сагледате ствари из њихове перспективе. Можда неке ствари које су вама фер, не дјелују тако и њима. Морате научити да поштујете друге као што они поштују вас.

 

 

Рак

Слиједите своју вољу за животом! Људи користе сваки тренутак као подсјетник да су живи. Радите на себи и водите рачуна о својим потребама. Прочитајте омиљену књигу, крените у теретану или отиђите у спа. Све што замислите можете да остварите ако се довољно потрудите.

 

Лав

Пун Месец у Близанцима вас подстиче да изађете из своје зоне комфора. Покушајте да промјените окружење у коме уживате у својој омиљеној активности. Да бисте се бавили интроспекцијом и заиста разумјели себе, потребно је да се удаљите од свог типичног пута. Можда пронађете и нови извор инспирације.

 

Девица

Фокусирање само на каријеру није добар начин да се изборите са емоцијама. Поставите неке границе са својим шефом и прихватите да пословне обавезе не треба да вам буду главни приоритет. Ово би чак могло да вам донесе напредак у каријери. Осим тога, можда би сређивање и чишћење вашег дома, помогло да се изборите и са емоцијама.

 

Вага

Успоставите везу са својим унутрашњим дјететом јер вам је то заиста неопходно. Такође, научите да кажете: "Не". Ви сте ти који ће увијек показати бригу за друге и ставити их испред себе, али да ли вам они узвраћају истом мјером? Умјесто да будете пуни негативне енергије, поставите границе и водите рачуна о себи.

 

Шкорпија

Сада је вријеме да престанете да играте према туђим правилима и да ви поставите неке темеље. Бјекство у вашу пећину вас неће спријечити да се суочите са обавезама и одговорности. Иако се увијек трудите да будете ту за друге, сада је време да ставите себе на прво мјесто. Уложите вријеме у оно што вас заиста интересује.

 

Стрелац

Вријеме је да сами себи будете приоритет, Стрелчеви. Ово је ваше вријеме и искористите прилику да сами урадите све што пожелите. Отиђите у бању, одлучите се на кратку авантуру или се једноставно ушушкајте уз кафу и добру књигу. Можда ће неки од вас бити позвани на дружење, али пун Мјесец вас подстиче да уживате у самоћи.

 

 

Јарац

Увијек сте имали проблема са тим да вас људи схвате озбиљно што вас је чинило нервозним и стварало нелагоду. Покушајте да не схватате ово превише лично. Ипак, ваша прошлост није разлог да одбаците своја осјећања. Искористите пун Мјесец у Близанцима и задовољите потребе вашег унутрашњег дјетета.

Водолија

Сад кад сте осмислили како да ваша визија постане стварност, вријеме је да то и учините. Почните да окупљате тим људи који ће вам помоћи да остварите своје циљеве. Ако се борите са сумњом у себе, покушајте да својим идејама дате мало више признања. То вам је неопходно да бисте успјели на овом путу.

Рибе

Можда се не налазите тамо где желите да будете у свом животу, али немојте ниподаштавати позицију где сте сад. Избегавајте да се поредите са другима. Ви сте своја личност и покушајте да славите себе. Када будете видјели резултате свог рада, искористите прилику да уживате у успјеху и похвалите се и другима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана