Сљедећа седмица ће донијети остварење велике жеље за ова два знака

ГС
Сљедећа седмица ће донијети остварење велике жеље за ова два знака

Ако сте рођени у знаку лава или јарца, знајте да изненађења без имало сумње слиједе у наредној седмици.

ЛАВ

У идућој седмици ћете моћи да кажете да сте добили оно сто желите. Неко из ваше прошлости са вама жели да настави тамо гдје је стао. Ви тога нисте свјесни. Дошло је време да се увјерите у то да вас неко воли. Да је некоме стало до тога да вас усрећи, да вам доказе на дјелу, да се каје што није умио да вас цијени.

Ако одлучите да тој особи дате прилику, имајте на уму да ће то бити најбоља могућа одлука, јер ако ви осјећате љубав-треба да знате љубав и имате.

Сљедећа седмица донијеће изненађења и на пољу каријере. Врло је могуће да ћете добити прилику да напредујете на пољу посла. Можда ћете добити пословну понуду која ће бити оличење онога о чему сте маштали.

Нема разлога да вас буде страх. Ви сте знак Зодијака који ће моћи свима око себе да докаже колико је добар у ономе што ради.

ЈАРАЦ

Сљедеца седмица за вас ће бити прилика да вам крене на боље. Истина је да вас чека много посла, као и да имате велике планове. Али, оно сто је врло вазно да кажемо јесте и то да постоји особа која која према вама гаји јаке емоције. Да сте ви вољени иако је извесно да ви тога нисте свјесни.

Морате знати да је питање ваше среће у вашим рукама и да сте знак који ће моћи да каже да је добио он што је желио. Свакако да ће ово бити период током којег ће и немогуће бити могуће.

Али, највеће изненађење слиједи за вас тако сто ће вам неко тражити опроштај. Неко је заправо спреман да се бори за то да вам се врати у живот. Можда је то бивша љубав али су исто тако велике шансе  да ћете спознати да сте вољени, и да неко са вама жели да настави тамо гдје је стао.

Долазе дани током којих ћете остварити своју велику жељу. Чинили сте добро, вријеме је да вам се добрим и врати. Дајте себи времена за све.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана