Шест хороскопских знакова који ће пронаћи љубав овог прољећа

ГС
Foto: Image by congerdesign from Pixabay

Рибама ће ово раздобље бити напросто савршено и због љубави ће доживљавати тренутке чисте среће, Стријелци би могли кренути према браку, а Овна ништа неће моћи зауставити.

Вага: Прољеће за памћење

За ово прољеће план је једноставан и укључује љубав, страст и сензуалност. Знате како живот учинити слатким и радосним па нема много оних који вам могу одољети. Сунце, Мјесец и Венера ове су сезоне на вашој страни и подржавају вас ако сте слободни. Нема потребе за упознавањем много људи, неко посебан биће довољан да вам срце поскочи и кренете у авантуру живота.

Рибе: Све је савршено

Ништа вас неће спријечити у проналаску љубави овог прољећа. Ово раздобље ће обиљежити романтика и страст, што ће вам пружити чисте тренутке среће. Као неко ко је увијек осјетљив на друге, показујете доброту и емпатију која ће сигурно привући пажњу вашој сродној души, ако ју још нисте пронашли.

Стријелац: Заувијек и ништа мање

Љубав коју имате према партнеру толико је снажна, а страст толико интензивна да више не можете издржати и ово је вријеме за дугорочне обвезе. Ако и нисте у вези, ово је свеједно доба за њежност и страст и немојте се бојати направити први корак према некоме ко вам је у мислима. Љубав вам даје крила и спремни сте на све.

Јарац: Умијеће завођења је на врхунцу

Срећа влада вашом везом и на видику нема црних облака. Ово раздобље помоћи ће вам да се осјећате боље, опуштеније, а чак ћете мало олабавити и свој оклоп. Нећете оклијевати да покажете своју заводничку страну, радост и топлину. Лако ћете проналазити ријечи којима ћете растопити срца својих партнера или симпатија.

Дјевица: Напокон ћете се опустити

Ово раздобље донијеће вам испуњење у љубави и незаборавне сусрете. Због све те љубави, осјетићете се угодно и добити више самопоуздања за будућност. Иако сте иначе склони тјескоби, овог прољећа мање ћете бринути и потпуно искористити хармонију и срећу у својим везама. Напокон ћете се осјећати задовољно собом.

Ован: Ништа вас неће моћи зауставити

С повратком лијепог времена, пронаћи ћете у себи нови жар који ће вам подићи самопоуздање. Бићете заводљивији него икад и покушаћете одржати пламен своје везе на животу, а можда ћете чак и признати своје осјећаје некоме посебном. Ниште не може задржати ваше жудње. Ипак, немојте брзати, јер ретроградни Меркур може узроковати комуникацијске проблеме, пише  MSN Lifestyle.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана